Tribun_Populi Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 šta sa nekim ko izuči za varioca, ode u Emirate i zarađuje kao bog? Jel bi taj ovde u ijednoj varijanti vodio i mesnu zajednicu, kamoli društvo?
Аврам Гојић Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Jel bi taj ovde u ijednoj varijanti vodio i mesnu zajednicu, kamoli društvo? vrdate, građanine. neko može da završi srednju školu u Srbiji, tako stekne pravo da se upiše na fakultet u inostranstvu, i zabode posao od pet hiljada evra. treba li da plati srednju školu ili ne?
Venom Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 +1. Nije da imamo keramicara za ministra odbrane. Daj da resimo problem ovih petokolonasa. Pa valjda suprotni od vi? <_< Nisam znao da ste vi drzava.
gospa buba Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 (edited) ovo postaje nezgodno, a nema druga hele da okachi roze rezance ^_^ Edited April 26, 2015 by gospa buba
Tribun_Populi Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 treba li da plati srednju školu ili ne? Nou. Džabe mu je, po ustavu & međunarodnim konvencijama ;) A i nije projektovan da pruži više tom istom društvu od zadovoljavanja potreba sebe i svoje porodice, pa onda deset mesta prazno. Za razliku od onog što mu nije džabe, već što se u njega dobrovoljno ulaže da bi pružio malo više. Nisam znao da ste vi drzava. Nou, vi ste me tu smestili.
Meazza Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Drzava koja nije sposobna da zaposli polovinu mladih ljudi sa zavrsenim fakultetom ima moralnu obavezu da cuti i ne jede govna.
Аврам Гојић Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 ali ja smatram da nije u redu da neko izuči za varioca, i onda ode i ne vrati društvu ono što je ono u njega uložilo. zašto da se ne izmeni ustav?
gospa buba Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 u najmanju ruku. pa kad stekne te uslove, moze da sedne da broji zube. chak i uz strashnu pretpostavku da drzava nisu drugi <_<
Sammael Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Drzava koja nije sposobna da zaposli polovinu mladih ljudi sa zavrsenim fakultetom ima moralnu obavezu da cuti i ne jede govna. Zašto bi država zapošljavala bilo koga (van kadrova potrebnih za rad u državnoj upravi)?
Tribun_Populi Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 To! Država duradi nešto! Evo Vučić krenuo, čekaj da vidiš za samo mesec dana šta će svojim predanim radom...
Аврам Гојић Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 (edited) Drzava koja nije sposobna da zaposli polovinu mladih ljudi sa zavrsenim fakultetom ima moralnu obavezu da cuti i ne jede govna.+1, sa amandmanom "Ili da im obezbedi ambijent u kome će imati elementarnu zaštitu od mobinga, kršenja zakona o radu, diskriminacije pri zapošljavanju, podsticanja besplatnog rada, neredovnog ili nikakvog uplaćivanja zakonom propisanih doprinosa". neki ovde se malo prave Toše pa neću ulaziti u dalju priču, malo mi je glupo. Edited April 26, 2015 by Грешни Василије
Meazza Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Zašto bi država zapošljavala bilo koga (van kadrova potrebnih za rad u državnoj upravi)? Ne, nisam to ni hteo da kazem, mislio sam drzava koja ne moze da resi nezaposlenost i koja nema nikakvu jebenu privredu.
radisa Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ne, nisam to ni hteo da kazem, mislio sam drzava koja ne moze da resi nezaposlenost i koja nema nikakvu jebenu privredu. Hoćeš da kažeš država koja nije sposobna da obezbedi takvu investicionu klimu i ulaganja... I na to +1
Tribun_Populi Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Jel tebi dobro? Malo sam prehlađen, hvala na pitanju. Jeeebote...
Recommended Posts