Jump to content

Legalizacija prostitucije, pro et contra

Featured Replies

ja više volim infarkt od raka, što ne znači da je ijedna od te dve stvari željena i dobra.

Možda nije baš uporedivo, siguran sam da ima i onih koje spajaju lepo sa korisnim, u bolesti nema ničeg ni lepog ni korisnog.

• Replies 189
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ima žena koje ne žele ništa da rade i vole da se jebu za pare pomirite se s time  :fantom:

• Author

Ili jer više vole da se jebu za dobre pare nego da rade u trafici za 15.000?

Šta kažeš, više vole da imaju da jedu nego da nemaju? skandalozno.

pa ako se nekoj zalomi da preko leba ima jos i za armanija, zalomi

• Author

Pa baš tako morgana, ako se nekoj zalomi tim bolje za nju, samo koji je to broj. Pogledaj oko sebe koliko ljudi ima da opušteno kupuje kurvi/ljubavnici armanija, pa uzmi u obzir da jedna-dve kurve opslužuju deset takvih, i to je onda odnos onih koje upadaju u tu high-end priču. A onda pogledaj slike od kojih je sve počelo, pa vidi sama koje i koliko njih izgledaju armanirano, a koje kao bilo koja klinka iz bloka u jeftinoj crnoj haljini.

aj ne zezaj. najjace da sve kurve krecu iz pozicije nemanja leba da jedu.

• Author

aj ne zezaj. najjace da sve kurve krecu iz pozicije nemanja leba da jedu.

Pa ne kreću sve, procena je samo nekih preko 90% , piše u nekom od mojih postova gore. Svet je dovoljno veliki da postoji sve što neko može da smisli, i bogate žene koje perverzno pali da budu prostitutke, i prosečne devojke koje se samoiznajmljuju itd. Najbolje da priča (izmišljena ili stvarna) o momku koji kupuje jednu-dve svake noći pokriva isključivo ove što inkasiravaju armanija po sesiji. Još ilustrovane slikama na kojima te ribe u proseku izgledaju ko neke sirotice. Šta je to ako ne promocija prostitucije nastale iz razloga nečije bede i preprodaje.

Uhhhh bre nece ovo na dobro...

pa ko ti je pobogu rekao da svaka ima armanija.

ovo je deplasirana prica. ne mozes imati konzistentan sistem stavova o ljydskim pravima a da on ne podrazumijeva i raspolaganje sopstvenim tijelom. ti poistovjecujes raspolaganje tudjim tijelom sa time, pa kritikujes, cak ne uzimajuci u obzir ni psiholoski pojam promiskuiteta, vec samo pretpostavljenu eksploataciju.

edit, frenki, ne brini, tesko ce ovdje biti cik fajta.

Edited by morgana

• Author

pa ko ti je pobogu rekao da svaka ima armanija.

ovo je deplasirana prica. ne mozes imati konzistentan sistem stavova o ljydskim pravima a da on ne podrazumijeva i raspolaganje sopstvenim tijelom. ti poistovjecujes raspolaganje tudjim tijelom sa time, pa kritikujes, cak ne uzimajuci u obzir ni psiholoski pojam promiskuiteta, vec samo pretpostavljenu eksploataciju.

edit, frenki, ne brini, tesko ce ovdje biti cik fajta.

Ja vrlo konkretno govorim o seriji slika i priča o uglavnom lower-end prostitutkama koje je kačio keksi. Nemam nikakvu pritužbu na kačenje slika i priča iz sveta M Mateus i sličnih gospođa.

Inače priča o raspolaganju sopstvenim telom je nonsens u kontekstu bar 90% prostitutki, za onih 5-10% koje su taj poziv u nekoj meri stvarno slobodno izabrale njihova stvar.

Ili jer više vole da se jebu za dobre pare nego da rade u trafici za 15.000?

ih, ima "poslova" koji se još bolje plaćaju. treba ti malo više treninga i logistike doduše ali zarađuje se bar jedno 3-4 puta više, minimum. A i za njih te niko ne tera da se njima baviš

Edited by MancMellow

a sad mi ucitavas da ja poistovjecujem prinudu i raspolaganje sopstvenim tijelom.

...

molim admine da mi konacno promijene nik u prolecna rolnica

ovo je deplasirana prica. ne mozes imati konzistentan sistem stavova o ljydskim pravima a da on ne podrazumijeva i raspolaganje sopstvenim tijelom. ti poistovjecujes raspolaganje tudjim tijelom sa time

e ovo je dobro pitanje. elem, da li bi u skladu sa tim bilo dopušteno da neko sebe proda u roblje?

molim admine da mi konacno promijene nik u prolecna rolnica

zasto bas sad i kome to odgovara? :fantom:

e ovo je dobro pitanje. elem, da li bi u skladu sa tim bilo dopušteno da neko sebe proda u roblje?

ovo je logicka zamka u pokusaju, jel? posto nisam nigdje nagovijestila da mi je stav da je raspolaganje tudjim tijelom ok.

ne zezaj.