May 16, 20159 yr Btw Booorac Cacak!!! То, то, да мерак следеће коло на Чаиру буде већи. Него слабије ће Вождовац да испусти прилику данас. П.С. Ајде Роћко!
May 16, 20159 yr Ja sam "čuo" da će možda Roćko da produži još jednu, bar, polu-sezonu. Zato...podrška. Statistički gledano, manje je promašio od Suareza i Kristine.... ;)
May 16, 20159 yr Author То, то, да мерак следеће коло на Чаиру буде већи. Него слабије ће Вождовац да испусти прилику данас. Pratice se rezultate drugih utakmica, ako im ostali rezultati budu isli na ruku, odigrace oni X. Borac ce verovatno i tu da ide na 0:0 kao i protiv nas.
May 16, 20159 yr Борјан, Паја, Раул, Ђоле, Д.Булатовић, Ћулум, Ђуричко, Брзи, Аца, Киргиз, Ашћерић. Лучанци без Петка. Fino i ofanzivno. Raul i Djole štoperi....svašta će bude. A šta je s Petkom? Nije ga valjda "pogodio" intervju s amnom... ;) Pa je toliko bio "ganut" da nije mogao da izadje na livadu u Lučanima :D
May 16, 20159 yr Author Statistički gledano, manje je promašio od Suareza i Kristine.... ;) A zna se da je statistika kao
May 16, 20159 yr A šta je s Petkom? Nije ga valjda "pogodio" intervju s amnom... ;) Pa je toliko bio "ganut" da nije mogao da izadje na livadu u Lučanima :D Повредио се у 20. минуту претходне утакмице, замењен на полувремену. Беше играли против ОФК-е. Баш кад је дао гол, при радовању се види да се расхрамљао нешто...
May 16, 20159 yr Jel počeo tekstualni prenos na Mozzartu...meni neće da "otvori".. samo sastavi Edited May 16, 20159 yr by Legenda
May 16, 20159 yr Author Jel počeo tekstualni prenos na Mozzartu...meni neće da "otvori".. samo sastavi Nije