Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2014/15

Featured Replies

de li crpes ovu inspiraciju, umreo sam  :rolf:

A be, ja kad mi je ceif na merak odim u Vladicin Han i Vranjsku Banju, ne u Gucu.  :s_dj:

• Replies 1.2k
  • Views 68k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

A be, ja kad mi je ceif na merak odim u Vladicin Han i Vranjsku Banju, ne u Gucu.  :s_dj:

a reko na Egzit ides  :s_a:

a reko na Egzit ides  :s_a:

Medj` oni sto piju drogu - nikad  :s_dj:

Treba mi informacija koliko kosta crveni dres ???

Treba mi informacija koliko kosta crveni dres ???

18 е ...минимална количина 10 комада...у комплету са шортсем 25 е  (незванична информација)

Aj da nema druge muke pa i da se osmisli neka akcija,priblizava se kraj sezone,da se puste dresovi u maloprodaju po snizenoj ceni...mada mozda nastavljamo da igramo u njima,onda ok.Uz one Adidas iz sezone 2011/12 ovi sad su najlepsi.

18 е ...минимална количина 10 комада...у комплету са шортсем 25 е  (незванична информација)

ima li na komad ???

ima li na komad ???

Ne...ovo je fabrička cena "na veliko" ,koliko znam. I mislim da je bez PDV-a....napravi sam kalkulaciju 18 evra X 120,00 din + PDV + neka marža (zarada) ...to bi bila otprilike cena...

Ne...ovo je fabrička cena "na veliko" ,koliko znam. I mislim da je bez PDV-a....napravi sam kalkulaciju 18 evra X 120,00 din + PDV + neka marža (zarada) ...to bi bila otprilike cena...

Ma ja cu da dodjem do cene ali dzaba kad ne mogu da kupim

RADNIČKI NIŠ

fudbal-lopta-pokrivalica-superliga-3.jpg

Foto: MN Press

Nišlije su, uz imenjake iz Kragujevca, prvi deo prvenstva završile na dnu tabele i zbog toga promenile trojicu trenera do decembra. Počeo je Dragoslav Stepanović, nastavio Saša Mrkić, a potom uoči zimske pauze ekipu je preuzeo sadašnji trener Milan Rastavac.

Pobedom nad Borcem iz Čačka u sredu (1:0), deluje kao da je Radnički dva kola pre kraja rešio pitanje opstanka u Superligi. Zapravo, to je bila peta pobeda "Reala sa Nišave" u poslednjih sedam kola, uz dva remija, što znači da su momci sa "Čaira" od mogućeg 21 boda u tom periodu osvojili 17. U procentima, to je 80,9 odsto i oni su posle šampiona Partizana najuspešniji tim u period od 9. aprila do danas.

U kojoj meri je to bolje od onoga što je Radnički igrao do tada?

U periodu od 9. avgusta do 4. aprila, Radnički je zabeležio četiri pobede u 21 utakmici, a onda pet od sedam. Do 22. kola, Nišlije su osvojile 19 od 63 moguća boda, što predstavlja 30,1 odsto, a potom njihov procenat uspešnosti skočio je do plafona, na preko 80 odsto.

http://mondo.rs/a794804/Sport/Fudbal/Ovo-nije-prica-o-namestanju-u-nasem-fudbalu.html

I vise nego dobra polusezona.

Pozdrav za parapsihopatologicare :)

Поздрав. Добро дошао. :)

Untitled_zpsnbj1iby3.jpg

Prazilukovici puno daju ali i puno primaju golova. Ako nasa, doduse ne najjaca ovog proleca, odbrana odoli Petku i kompaniji, mozemo se lagano vratiti u Nis sa vise nego povoljnim rezultatom.

Lepa atmosfera na treningu,u toku su bile Decje igrarije,stotine dece na glavnom terenu,DJ... :-)

Kako bi osigurali osmo mesto nama u Lucanima treba pobeda. Mozemo to i u poslednjem kolu protiv Vozdovca ali Lucanci ne bi trebali da pobede.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.