katamaran Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 U Blicu pise da je Ilic pogodjen sa tribina. Ovi se nisu sukobili nego su napali nekog.
Cort0 Maltese Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 - Све време сам био у свлачионици. Чуо сам да је било неког кошкања испред, али то нема никакве везе са мном. Понављам, све време сам био са екипом у свлачионици - рекао је за Спортски журнал Павловић. Тренер Партизана Душко Вујошевић се сукобио са једним од навијача Црвене звезде у тунелу дворане у Пионир. http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/17367/ekskluzivno-za-zurnal-mirko-pavlovic-tuca-nema-veze-sa-mnom
Musky Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) (novinar)... šta si ti hteo da pitaš...bemte buzdovana. Edited April 19, 2015 by Musky
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ovi se nisu sukobili nego su napali nekog. Nemoj da žurimo sa osudama DV-a. Ako se tamo našao neki jebeni vođa i nešto ga drkao i provocirao, drago mi je ako je dopio po pizdi. Kažem ako, zato najbolje sačekati neke pipavije informacije.
Frank Pembleton Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 DR: Želim da pričam samo o sportskim stvarima i dešavanjima na terenu
palikaris Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 U Blicu pise da je Ilic pogodjen sa tribina. Ovi se nisu sukobili nego su napali nekog. Na snimku se vidi ilic kako prolazi iza mitrovica sa nekom krpom na glavi pa posle krece tuca.
Cane Vukic Prebranac Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ра: Моје је да причам о сјајном амбијенту, навијачима, играчима, поенима, грешкама, а не о ружним стварима.
katamaran Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nemoj da žurimo sa osudama DV-a. Ako se tamo našao neki jebeni vođa i nešto ga drkao i provocirao, drago mi je ako je dopio po pizdi. Kažem ako, zato najbolje sačekati neke pipavije informacije. Vodja ili ne na snimku se vidi da lik mirno prica telefonom.
Frank Pembleton Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 DR:Uzivam u tome.Naravno cim izadjem razmisljam o kosarci.
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Radonjić je objasnio na konferenciji, iako dobija retardirana pitanja tipa "da li ćete misliti o košarci u narednim danima" a finale počinje za neki dan.. :frost: Kaže, počinje čim izađem odavde.. Šta ću takav sam..
Lezilebovich Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 u stvari, vidi se da se psuje sa verovatno vujoševićem, ali svakako nije dovoljno da bi ga dv udario
Milosh76 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Gospodin je zavrsio KZS kako dolikuje pravom sportisti i dzentlmenu Hvalio i igrace Partizana i atmosferu, svaka cast!
Lezilebovich Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Radonjić je objasnio na konferenciji, iako dobija retardirana pitanja tipa "da li ćete misliti o košarci u narednim danima" a finale počinje za neki dan.. :frost: Kaže, počinje čim izađem odavde.. Šta ću takav sam.. +1. Carska KZŠ Radonje i Kalinića.
Recommended Posts