Jump to content
IGNORED

ABA liga 1/2 finale: KK Crvena zvezda - KK Partizan

Giggsy

Zvezda-Partizan  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

U Blicu pise da je Ilic pogodjen sa tribina.

Ovi se nisu sukobili nego su napali nekog.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blud

179

• Frank Pembleton

170

• Timmy

155

• elementary

121

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

- Све време сам био у свлачионици. Чуо сам да је било неког кошкања испред, али то нема никакве везе са мном. Понављам, све време сам био са екипом у свлачионици - рекао је за Спортски журнал Павловић.

Тренер Партизана Душко Вујошевић се сукобио са једним од навијача Црвене звезде у тунелу дворане у Пионир.

http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/17367/ekskluzivno-za-zurnal-mirko-pavlovic-tuca-nema-veze-sa-mnom

Posted (edited)

(novinar)... :blink:

šta si ti hteo da pitaš...bemte buzdovana.

Edited by Musky
Posted

Nemoj da žurimo sa osudama DV-a. Ako se tamo našao neki jebeni vođa i nešto ga drkao i provocirao, drago mi je ako je dopio po pizdi. 

Kažem ako, zato najbolje sačekati neke pipavije informacije.

Posted

DR: Želim da pričam samo o sportskim stvarima i dešavanjima na terenu

Posted

U Blicu pise da je Ilic pogodjen sa tribina.

Na snimku se vidi ilic kako prolazi iza mitrovica sa nekom krpom na glavi pa posle krece tuca.

Posted

Ра: Моје је да причам о сјајном амбијенту, навијачима, играчима, поенима, грешкама, а не о ружним стварима.

:Hail:

Posted

Nemoj da žurimo sa osudama DV-a. Ako se tamo našao neki jebeni vođa i nešto ga drkao i provocirao, drago mi je ako je dopio po pizdi. 

Kažem ako, zato najbolje sačekati neke pipavije informacije.

Vodja ili ne na snimku se vidi da lik mirno prica telefonom.

Posted

DR:Uzivam u tome.Naravno cim izadjem razmisljam o kosarci.

Posted

Radonjić je objasnio na konferenciji, iako dobija retardirana pitanja tipa "da li ćete misliti o košarci u narednim danima" a finale počinje za neki dan.. :frost: Kaže, počinje čim izađem odavde.. Šta ću takav sam.. :Hail:

Posted

u stvari, vidi se da se psuje sa verovatno vujoševićem, ali svakako nije dovoljno da bi ga dv udario

Posted

pavlovic sedi kuci i pere trenerku.

Posted

Koji su termini finalne serije, zna li neko?

Posted

Gospodin je zavrsio KZS kako dolikuje pravom sportisti i dzentlmenu

Hvalio i igrace Partizana i atmosferu, svaka cast!

Posted

Radonjić je objasnio na konferenciji, iako dobija retardirana pitanja tipa "da li ćete misliti o košarci u narednim danima" a finale počinje za neki dan.. :frost: Kaže, počinje čim izađem odavde.. Šta ću takav sam.. :Hail:

+1. Carska KZŠ Radonje i Kalinića.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...