stoutspectacledbold-head Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Vilson Ramos je imbecil svoje vrste!
theanswer Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Koliko su Nationalsi jadni, ubedljivo najodvratnija ekipa
Miljenko Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ne zna se sta im je gore do sada. Rotacija im stuca, no to je jos i najmanji problem. Puno gresaka u fazi odbrane. Nisu znali da udaraju ni ranijih sezona, a ove su jos gori. Ne moze svako otici do samog kraja, a da ima smesan napad, kao San Francisco. Tu picing i odbrana moraju biti savrseni(bar u playoff delu), a kod Nationalsa to za sada nije slucaj.
theanswer Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Meni da se zahvale za onaj post kad osvoje World Series, činim čuda za njih :D
Miljenko Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Nationalsi pokusavaju da me demantuju, bar veceras. Prisli su na 10-11. Treba im pobeda u nekom mecu, poput ovog danas, kako bi okrenuli momentum i napravili seriju pobeda. :D Edited April 29, 2015 by Miljenko
freakns Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Koliko su Nationalsi jadni, ubedljivo najodvratnija ekipa to samo ako nisi gledao Cardinalse.... ne postoje veca govna od njih. Red Cocks i Yankees zajedno nisu odvratni kao Cardsi. New England Patriots=St Louis Cardinals=LA Lakers=Real Madrid, cetiri jahaca apokalipse. da se sutra probudim i kazu mi da neko ukida ova cetiri tima, verujem da bi svet postao lepse mesto za zivot
theanswer Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) to samo ako nisi gledao Cardinalse.... ne postoje veca govna od njih. Red Cocks i Yankees zajedno nisu odvratni kao Cardsi. New England Patriots=St Louis Cardinals=LA Lakers=Real Madrid, cetiri jahaca apokalipse. da se sutra probudim i kazu mi da neko ukida ova cetiri tima, verujem da bi svet postao lepse mesto za zivot Kardsi imaju dugu istoriju hejtovanja od strane svih a Vašington mi je odvratan u prethodnih nekoliko sezona u smislu da se pravi neki hajp oko njih a na kraju završe u kanalu A samo ja mogu ovakav jinx da uradim, Vašington gubio 11:2, dobio 13:12 Edited April 29, 2015 by theanswer
stoutspectacledbold-head Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Koliko su Nationalsi jadni, ubedljivo najodvratnija ekipa Nema bezmudije ni bezlicnije ekipe u citavoj ligi.Toliko me zivciraju da je, valjda, upravo to i toliko zivciranje razlog sto njih bodrim.
Miljenko Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ma dobro, popravljate se. Sta ja da kazem za Pittsburgh. Ne mozemo da dobijemo Cardinalse, 1-1 trenutno, bottom 10. ininga, u hitovima 11-3 za nas. Jos jedan walk-off u najavi.
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kada pada,onda pljusti.Uvodna trecina meca, a Harper je na solo homeru i, potom, 2R HR.Nakon startnih 0-2, sada vec moze da se i uziva u mecu.
Miljenko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 To i ja kazem. ^_^ Mada ste potpuno nepredvidljivi, no Scherzer ce se valjda stabilizovati, te "pojesti" par ininga.
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ma dobro, popravljate se. Sta ja da kazem za Pittsburgh. Ne mozemo da dobijemo Cardinalse, 1-1 trenutno, bottom 10. ininga, u hitovima 11-3 za nas. Jos jedan walk-off u najavi. E, i ti si nasao, cuj " ne mozemo tuci Kardse ".Kardsi su nepobedivi! Evo, pitaj @freakns-a. :P
freakns Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 ne spominji mi jebene Cardinalse... pre dva dana 5-0 i 8-4 prokockamo, sinoc 4-1... jebem im mater posranu i odvratnu. pu!
Miljenko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Jebo Cardse, najsrecniji tim ikada. Tri vezane walk-off pobede protiv nas. Ma koliko moji ne znaju da udaraju, trebas imati srece i odbraniti onoliko ljudi na bazama.
Recommended Posts