April 29, 201510 yr Ne zna se sta im je gore do sada. Rotacija im stuca, no to je jos i najmanji problem. Puno gresaka u fazi odbrane. Nisu znali da udaraju ni ranijih sezona, a ove su jos gori. Ne moze svako otici do samog kraja, a da ima smesan napad, kao San Francisco. Tu picing i odbrana moraju biti savrseni(bar u playoff delu), a kod Nationalsa to za sada nije slucaj.
April 29, 201510 yr Nationalsi pokusavaju da me demantuju, bar veceras. Prisli su na 10-11. Treba im pobeda u nekom mecu, poput ovog danas, kako bi okrenuli momentum i napravili seriju pobeda. :D Edited April 29, 201510 yr by Miljenko
April 29, 201510 yr On 29. 4. 2015. at 0:20, theanswer said: Koliko su Nationalsi jadni, ubedljivo najodvratnija ekipa to samo ako nisi gledao Cardinalse.... ne postoje veca govna od njih. Red Cocks i Yankees zajedno nisu odvratni kao Cardsi. New England Patriots=St Louis Cardinals=LA Lakers=Real Madrid, cetiri jahaca apokalipse. da se sutra probudim i kazu mi da neko ukida ova cetiri tima, verujem da bi svet postao lepse mesto za zivot
April 29, 201510 yr On 29. 4. 2015. at 10:23, freakns said: to samo ako nisi gledao Cardinalse.... ne postoje veca govna od njih. Red Cocks i Yankees zajedno nisu odvratni kao Cardsi. New England Patriots=St Louis Cardinals=LA Lakers=Real Madrid, cetiri jahaca apokalipse. da se sutra probudim i kazu mi da neko ukida ova cetiri tima, verujem da bi svet postao lepse mesto za zivot Kardsi imaju dugu istoriju hejtovanja od strane svih a Vašington mi je odvratan u prethodnih nekoliko sezona u smislu da se pravi neki hajp oko njih a na kraju završe u kanalu A samo ja mogu ovakav jinx da uradim, Vašington gubio 11:2, dobio 13:12 Edited April 29, 201510 yr by theanswer
May 2, 201510 yr On 29. 4. 2015. at 0:20, theanswer said: Koliko su Nationalsi jadni, ubedljivo najodvratnija ekipa Nema bezmudije ni bezlicnije ekipe u citavoj ligi.Toliko me zivciraju da je, valjda, upravo to i toliko zivciranje razlog sto njih bodrim.
May 2, 201510 yr Ma dobro, popravljate se. Sta ja da kazem za Pittsburgh. Ne mozemo da dobijemo Cardinalse, 1-1 trenutno, bottom 10. ininga, u hitovima 11-3 za nas. Jos jedan walk-off u najavi.
May 6, 201510 yr Kada pada,onda pljusti.Uvodna trecina meca, a Harper je na solo homeru i, potom, 2R HR.Nakon startnih 0-2, sada vec moze da se i uziva u mecu.
May 6, 201510 yr To i ja kazem. ^_^ Mada ste potpuno nepredvidljivi, no Scherzer ce se valjda stabilizovati, te "pojesti" par ininga.
May 6, 201510 yr On 2. 5. 2015. at 21:04, Miljenko said: Ma dobro, popravljate se. Sta ja da kazem za Pittsburgh. Ne mozemo da dobijemo Cardinalse, 1-1 trenutno, bottom 10. ininga, u hitovima 11-3 za nas. Jos jedan walk-off u najavi. E, i ti si nasao, cuj " ne mozemo tuci Kardse ".Kardsi su nepobedivi! Evo, pitaj @freakns-a. :P
May 6, 201510 yr ne spominji mi jebene Cardinalse... pre dva dana 5-0 i 8-4 prokockamo, sinoc 4-1... jebem im mater posranu i odvratnu. pu!
May 6, 201510 yr Jebo Cardse, najsrecniji tim ikada. Tri vezane walk-off pobede protiv nas. Ma koliko moji ne znaju da udaraju, trebas imati srece i odbraniti onoliko ljudi na bazama.