June 10, 20177 yr juce ubrao/probao prvu ovosezonsku papricicu, neku koja je trebala biti explosive ember ali se ispostavilo da nije. no, vrlo brzo ce i serano biti za konzumaciju potom i thai orange a malo ce se pricekati na habanero (red dominica) generalno, ove u saksijama zasad prednjace rastom (bolja zemlja, na suncu bukvalno od izlaska do zalaska) ali i ove u basti krecu sa "divljanjem", sve cvetaju i skoro sve imaju zametnutih plodova. paradajz vec preko metra i pun plodova
June 10, 20177 yr juce ubrao/probao prvu ovosezonsku papricicu, neku koja je trebala biti explosive ember ali se ispostavilo da nije. no, vrlo brzo ce i serano biti za konzumaciju Jos samo malo da porstu. Kao i halapenjo i serano se najcesce bere zelen. Mozes da sacekas da sazri (pocrveni) i tada su nesto ljuce. Ja sve nesto hocu da ih kiselim al nikako to da odradim
June 10, 20177 yr Kacio sam prosle godine slike neceg slicnog samo sa jalapenom.Ovaj gornji recept nije los ali ja imam bolji,Nema potrebe za friziderom.Mala ali kricujalna razlika je sto ja nista ne merim vec pravim prezasiceni rastvor soli i secera 2:1 i moze da stoji koliko hoces
June 11, 20177 yr Kacio sam prosle godine slike neceg slicnog samo sa jalapenom.Ovaj gornji recept nije los ali ja imam bolji,Nema potrebe za friziderom.Mala ali kricujalna razlika je sto ja nista ne merim vec pravim prezasiceni rastvor soli i secera 2:1 i moze da stoji koliko hoces jos bolja varijanta da nema rok upotrebe :) a isto ide i sirce?
July 13, 20177 yr Black Naga u procesu preobrazenja,tek za koji dan ce dobiti pravu boju Edited July 13, 20177 yr by Haralampije
July 13, 20177 yr da se pohvalim, lekovito bilje na balkoncicu, slikano pre nedelju dana, u medjuvremenu poraslo duplo sa dobrim djubrivom i puno sunca