variola Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 juce ubrao/probao prvu ovosezonsku papricicu, neku koja je trebala biti explosive ember ali se ispostavilo da nije. no, vrlo brzo ce i serano biti za konzumaciju potom i thai orange a malo ce se pricekati na habanero (red dominica) generalno, ove u saksijama zasad prednjace rastom (bolja zemlja, na suncu bukvalno od izlaska do zalaska) ali i ove u basti krecu sa "divljanjem", sve cvetaju i skoro sve imaju zametnutih plodova. paradajz vec preko metra i pun plodova
katamaran Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 juce ubrao/probao prvu ovosezonsku papricicu, neku koja je trebala biti explosive ember ali se ispostavilo da nije. no, vrlo brzo ce i serano biti za konzumaciju Jos samo malo da porstu. Kao i halapenjo i serano se najcesce bere zelen. Mozes da sacekas da sazri (pocrveni) i tada su nesto ljuce. Ja sve nesto hocu da ih kiselim al nikako to da odradim
variola Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 volim ovako jednostavne recepte :) moracu da probam.
Haralampije Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Kacio sam prosle godine slike neceg slicnog samo sa jalapenom.Ovaj gornji recept nije los ali ja imam bolji,Nema potrebe za friziderom.Mala ali kricujalna razlika je sto ja nista ne merim vec pravim prezasiceni rastvor soli i secera 2:1 i moze da stoji koliko hoces
variola Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Kacio sam prosle godine slike neceg slicnog samo sa jalapenom.Ovaj gornji recept nije los ali ja imam bolji,Nema potrebe za friziderom.Mala ali kricujalna razlika je sto ja nista ne merim vec pravim prezasiceni rastvor soli i secera 2:1 i moze da stoji koliko hoces jos bolja varijanta da nema rok upotrebe :) a isto ide i sirce?
Haralampije Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 (edited) Black Naga u procesu preobrazenja,tek za koji dan ce dobiti pravu boju Edited July 13, 2017 by Haralampije
Haralampije Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Inace ove godine su mi thai chili pravi hit,momacka reska ljutina,rodile ko lude
bosque Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 da se pohvalim, lekovito bilje na balkoncicu, slikano pre nedelju dana, u medjuvremenu poraslo duplo sa dobrim djubrivom i puno sunca
James Marshall Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Juče mi vjetar oborio tamjaniku, keramička saksija puče, popizdio sam.
Recommended Posts