Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 kao što se vidi, uyuni pre izgleda kao gradić na divljem zapadu, možda bi pre poslužio za scene iz pobesnelog maksa; kada se uđe u naselje, prašina na sve strane i poneka bara, uyuni je sada servisni centar za sve pohode na salar i obližnje nacionalne parkove, u januaru je tu prošao dakar reli
Marcus Wulffings Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 evo i moje posade, vozačje senjor blas; tek sad vidim da prednji točak ne odgovara ovoj tojoti
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 kao što možete videti, salar je pravi raj na zemlji; sve je prašnjavo, živi se od eksploatacije soli i turizma, evo vidim da ima baš dosta japanaca, njih, kao i mene , privlači ova sajber krajolik, pravi brisani prostor; imate hostele, prodavnice da se snabdete grickalicama, mada ćete imati hranu u džipovima, i agencije koje vam obezbeđuju ture po salaru i lagunama
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 prva atrakcija je cementerio de trenes, vozići koji su nekada prevozili so sada uživaju u rajskom krajoliku;
Marcus Wulffings Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 pa onda onaj već toliko dosadan obilazak manufaktura za proizvodnju soli, to sam se potrudio da iskuliram prašine ima koliko hoćete...
Recommended Posts