November 29, 2024Nov 29 https://nova.rs/sport/kosarka/srpski-kosarkas-suspendovan-namestanje-fiba-nikola-cirkovic/ kako se svi prave ludi, samo ignorisu ove price kao da se nista nije desilo.
December 1, 2024Dec 1 On 13. 10. 2024. at 19:04, Nevernik said: Imate prenose na Arena Cloud, naša arena. Doduše, nisam gledao nijednu do sada, ali vidim da su kao i prošle godine sve utakmice tamo. Ne treba vam pretplata za to, besplatno je. Bio je prenos na areni Radnički - OKK BG ovog vikenda. Uzasni su ti strimovi.Obicno dosta kasne,nekada zaborave id a ukljuce ili ukljuce na sazaksnjenjem,ili na pocetku zadnje cetvrtine sam se vrati na drugu cetvrtinu.
December 1, 2024Dec 1 On 15. 10. 2024. at 14:49, pbg12345 said: vladimir lucic ex trener uzicke slobode novi trener jokera i red je da pored tri ekipe u aba1, jedan cacanin vodi srpski tim i u aba 2 ligi od 9 srpskih klubova u aba sistemu 4 treniraju cacani nije los skor Taj kada je dosao ja sam rekao da nece novu godinu docekati u Jokeru.
December 2, 2024Dec 2 Pretpostavljam da sus trimovi isti kao sto su bili na digital scoreu kada je KLS isla dzaba pre dve sezone. Redovno je pucao prenos.
March 30Mar 30 vrsac ubedljivo osvojio kls, u poslednjem kolu tukli vojvodinu stoka razlike. utoliko je nejasnija odluka da ne igraju aba2, ocigledno bi i tamo bili u vrhu. Edited March 30Mar 30 by Nikodije
April 7Apr 7 pominjah vec da je vojvodina u losoj formi u medjuvremenu stvari se ne popravljaju, naprotivizgubili su od jokera (koji od odlaska najiskusnijih igraca i trenera, zapravo igra jako dobro) za vikend i to im je peti poraz u poslednjih sest utakmicaprva utakmica polufinala aba 2 lige protiv bosne kuci je vec u cetvrtak, ali vojvodina vise ni izbliza nije favorit u meri u kojoj je to delovalo da ce biti
April 15Apr 15 dimitrije maric mvp proslog kola sa indexom 53, 31 poen, 27 skokova, od toga 9 ofanzivnihzapao mi je za oko prosle godine, igrao je drugu ligu za zeledobra igra na obe strane terena i redovno sulud broj skokova, narocito u napaduove godine je presao u radnicki kragujevac (mislim da je i on rodjeni kragujevcanin), iznenadilo me da gotovo ne igra u prvoj polovini sezone, kasnije su imali neke promene u ekipi, poceo je dosta vise da igra i imao dobrih partija, ova poslednja je definitivno vrhunacinace je 2000 godiste, krilo visok 200pretpostavljam da ce brzo naci mesto u nekom aba ligasu
April 17Apr 17 jel se zna zvanicno kako ce izgledati superliga?nigde ne nalazim niakkavu vestosim na sajtu kls gde u komentaru utakmice zlatibora iz proslog kola konstatuju da su obezbedjivanjem drugog mesta izborili superligu
Saturday at 22:131 day Sprema se ozbiljna reorganizacija kls-a.Reklo bi se na bolje ako zaista bude tako kao sto se prica.