Jump to content

Featured Replies

On 13. 10. 2024. at 19:04, Nevernik said:

Imate prenose na Arena Cloud, naša arena. Doduše, nisam gledao nijednu do sada, ali vidim da su kao i prošle godine sve utakmice tamo. Ne treba vam pretplata za to, besplatno je.

Bio je prenos na areni Radnički - OKK BG ovog vikenda.

Uzasni su ti strimovi.Obicno dosta kasne,nekada zaborave id a ukljuce ili ukljuce na sazaksnjenjem,ili na pocetku zadnje cetvrtine sam se vrati na drugu cetvrtinu.

On 15. 10. 2024. at 14:49, pbg12345 said:

vladimir lucic ex trener uzicke slobode novi trener jokera

i red je da pored tri ekipe u aba1, jedan cacanin vodi srpski tim i u aba 2 ligi

od 9 srpskih klubova u aba sistemu 4 treniraju cacani

nije los skor :fantom: 

Taj kada je dosao ja sam rekao da nece novu godinu docekati u Jokeru.

Pretpostavljam da sus trimovi isti kao sto su bili na digital scoreu kada je KLS isla dzaba pre dve sezone. Redovno je pucao prenos.

• 3 months later...

vrsac ubedljivo osvojio kls, u poslednjem kolu tukli vojvodinu stoka razlike. utoliko je nejasnija odluka da ne igraju aba2, ocigledno bi i tamo bili u vrhu.

Edited by Nikodije

• 2 weeks later...

pominjah vec da je vojvodina u losoj formi u medjuvremenu stvari se ne popravljaju, naprotiv

izgubili su od jokera (koji od odlaska najiskusnijih igraca i trenera, zapravo igra jako dobro) za vikend i to im je peti poraz u poslednjih sest utakmica

prva utakmica polufinala aba 2 lige protiv bosne kuci je vec u cetvrtak, ali vojvodina vise ni izbliza nije favorit u meri u kojoj je to delovalo da ce biti

Umro Zeka, navijac Ive, Borca, FMP-a, NIS Vojvodine, CZ Beograd, FK Macve

dimitrije maric mvp proslog kola sa indexom 53, 31 poen, 27 skokova, od toga 9 ofanzivnih

zapao mi je za oko prosle godine, igrao je drugu ligu za zele

dobra igra na obe strane terena i redovno sulud broj skokova, narocito u napadu

ove godine je presao u radnicki kragujevac (mislim da je i on rodjeni kragujevcanin), iznenadilo me da gotovo ne igra u prvoj polovini sezone, kasnije su imali neke promene u ekipi, poceo je dosta vise da igra i imao dobrih partija, ova poslednja je definitivno vrhunac

inace je 2000 godiste, krilo visok 200

pretpostavljam da ce brzo naci mesto u nekom aba ligasu

jel se zna zvanicno kako ce izgledati superliga?

nigde ne nalazim niakkavu vest

osim na sajtu kls gde u komentaru utakmice zlatibora iz proslog kola konstatuju da su obezbedjivanjem drugog mesta izborili superligu

Gori od kursadžija

Sprema se ozbiljna reorganizacija kls-a.Reklo bi se na bolje ako zaista bude tako kao sto se prica.