Блок_64 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 21 hours ago, Micko8 said: Lazar Gacic je znaci u OKK Beogradu ove sezone i njega je preuzeo Misko. Pametna odluka. I mi konja za trku imamo https://kls.rs/novajlija-kk-jokerˮ-je-za-debitantsku-sezonu-u-kls-spreman/ 1
Micko8 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Hoce li vas sin i Stanojevic dobiti neke minute u KLS-u???
Блок_64 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Dobice sigurno.Vagic je dobar trener i stvarno voli mlade igrace. Odigrali su njih dvojca 4 od 6 pripremnih utakmica.Zadnje dve nisu jer su imali prvi deo kvalifikacionog turnira za jedinstvenu ligu u Zrenjaninu. Naravno na pocetku sezone savez je napravio sranje pa juniiori u svim klubovima u najvecem broju nece moci da pomognu seniorima u prva dva tri kola zbog kvalifikacionih turnira za jedinstvenu ligu Sam Joker ima 12 igraca 18+ godina plus tri juniora.U ekipi su i cetri stranca (zali boze sto su dovedeni),tako da sigurno ce juniori uz malo strpljenja dobiti svoju sansu. Ne znam kakve su ostale ekipe ali ne verujem da Joker moze bas u vrh tabele,pre ce biti u donjem delu tabele.
Nikodije Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Stvarno koji će im 4 stranca. Ajde da jure neki plasman pa dovedu neke proverene igrače, al ovo su mačke u džaku sa levih koledža. Sumnjam da su bolji od domaćih igrača.
Micko8 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Super je to ali kako da gledamo KLS , ovi sa digital score-a, izgleda ne prenose utakmice ove sezone
Nevernik Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 20 hours ago, Micko8 said: Super je to ali kako da gledamo KLS , ovi sa digital score-a, izgleda ne prenose utakmice ove sezone Kaže KLS na IG da utakmice mogu da se gledaju preko Arena Cloud aplikacije. https://kls.rs/nasa-arenacloud-put-do-vase-zeljene-utakmice-kls/?fbclid=PAAabr4rzzGuwxG_qzVh_H-TeFbrH3_O7Mze-Ck8Gw_jQHmywuahHiJ3TWcho
Micko8 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Uzasni su bili ovi strimovi za KLS ovo kolo, svi su seckali i bagovali. A ovi iz beton liga i juniorskih kvalifikacija su bili odlicni.
Nevernik Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 On 21. 9. 2023. at 19:27, Nevernik said: "Za dve godine kao Zvezda i Partizan" Rebrača kao i Žbiljic, imaju isti template lupetanja samo menjaju KK i FK. Ipak, prvi korak ka napretku je napravljen. Spars -Voša 81:97. Dakle, revanš formalnost i posle još to finale za ABA 2. Posle toga nebo je limit Pobedili smo i Bosnu u Sarajevu. 75:78. Dakle, još revanš u Spensu i ako nešto ne zaseru pratimo i ABA 2 ove godine. 1
theanswer Posted December 24, 2023 Author Posted December 24, 2023 Retoričko je pitanje ali koliko je zaista potrebno imati klub u drugom stepenu takmičenja koji ide na utakmice sa 5 igrača i kojima dođe čovek i saspe 75 poena u gostima? Da se ne bi ugasili, da ne bi pazi sad umesto treće lige, dogodine morali da igraju četvrtu. I sad zbog njih 15 timova mora da putuje u Vladičin Han. Ko je smišljao sisteme takmičenja u srpskim košarkaškim ligama, to je nestvarno.
Nikodije Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 gordic i mozli u spartaku izgleda da imaju veci budzet od pola aba1ligasa 2
Блок_64 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Lud je taj vlasnik spartaka skorz.Cim izgubi neku utakmicu u kls odma pedala treneru.Hoce da osvoji kls po svaku cenu.
pbg12345 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 On 24. 12. 2023. at 15:00, theanswer said: Retoričko je pitanje ali koliko je zaista potrebno imati klub u drugom stepenu takmičenja koji ide na utakmice sa 5 igrača i kojima dođe čovek i saspe 75 poena u gostima? Da se ne bi ugasili, da ne bi pazi sad umesto treće lige, dogodine morali da igraju četvrtu. I sad zbog njih 15 timova mora da putuje u Vladičin Han. Ko je smišljao sisteme takmičenja u srpskim košarkaškim ligama, to je nestvarno. jbg, verovatno je raspad usledio pred pocetak sezone, desava se meni je za pohvalu sto uopste igraju, bolje nego da su odustali do prosle godine se druga igrala kao i nizi rangovi, grupa, odnosno dve po 8, pa onda po prve cetiri u PO, a poslednje cetiri u plej aut nije ni to najsrecnije resenje, posebno kad se grupe u startu lose podele pa smo prosle sezone imali situaicju da npr zele u svojoj grupi zavrsi u plej autu, a onda dobiju svih 8 utakmica protiv ekipa iz one druge grupe uopste, ta druga liga je sasvim korektna, gledam zele redovno, za nase uslove sasvim pristojno takmicenje 24 minutes ago, Блок_64 said: Lud je taj vlasnik spartaka skorz.Cim izgubi neku utakmicu u kls odma pedala treneru.Hoce da osvoji kls po svaku cenu. a ko je vlasnik uopste? ja sam se nadao da je "prirodnija" prica, ipak spartak i subotica imaju tradiciju a po ovom kako rade, deluje da ce kratko trajati i da ce pad biti strmoglav a onda, kako to vec ide, trebace godine da se klupska kosarka u subotici oporavi i vrati neki pristojan nivo vidjeno vec previse puta u poslednjih 30ak godina inace, bas me zanima sta ce biti ako prvoplasirana ekipa i oba finalista druge aba lige budu iz srbije, a poslednji u aba 1 ne bude srpski klub prilicno sam siguran da apsolutno niko nema ideju sta ce raditi u tom slucaju
Блок_64 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 23 minutes ago, б1lme3 said: a ko je vlasnik uopste? ja sam se nadao da je "prirodnija" prica, ipak spartak i subotica imaju tradiciju a po ovom kako rade, deluje da ce kratko trajati i da ce pad biti strmoglav a onda, kako to vec ide, trebace godine da se klupska kosarka u subotici oporavi i vrati neki pristojan nivo vidjeno vec previse puta u poslednjih 30ak godina inace, bas me zanima sta ce biti ako prvoplasirana ekipa i oba finalista druge aba lige budu iz srbije, a poslednji u aba 1 ne bude srpski klub prilicno sam siguran da apsolutno niko nema ideju sta ce raditi u tom slucaju Brate poceo alchajmer da me hvata i ne mogu da se setim prezimena coveka da me ubijes,ali cu se sutra setiti pa ti pisem.Bivski kosarkas i legenda da kazem spartaka i vlasnik office shoues-a.
Блок_64 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 (edited) Pogresna tema jebiga. Edited December 28, 2023 by Блок_64
Recommended Posts