October 2, 20222 yr 2 minutes ago, Joe D said: a ovaj prekaljeni as? Ahahaha da, tu je na 5 dana, dok opet ne zabode neki Bahrein.
October 2, 20222 yr Kakva je Voša, vredi li išta? Rebrača rekao da ove godine rezultat nije bitan...vraćamo dugove i onda sledeće krećemo u osvajanje evrope Vidim da su protiv Vršca Beslać i Pešaković dali 51 poen od 80. Lukavo zaključujem da dok su oni raspoloženi biće i nekih pobeda.
October 2, 20222 yr 10 minutes ago, Nevernik said: Kakva je Voša, vredi li išta? Rebrača rekao da ove godine rezultat nije bitan...vraćamo dugove i onda sledeće krećemo u osvajanje evrope Vidim da su protiv Vršca Beslać i Pešaković dali 51 poen od 80. Lukavo zaključujem da dok su oni raspoloženi biće i nekih pobeda. nije se mnogo menjao sastav, doveli su mladog trenera sa dva prezimena (nesto-isakov), ojacali mladje kategorije, svakako ce biti zanimljivije za pracenje od mute.
October 2, 20222 yr 28 minutes ago, Joe D said: nije se mnogo menjao sastav, doveli su mladog trenera sa dva prezimena (nesto-isakov), ojacali mladje kategorije, svakako ce biti zanimljivije za pracenje od mute. Zahvaljujem. Muta i činjenica da nam je lakše da udjemo u NBA nego u ABU ligu su mi ubili volju da ih pratim...ove godine ću da odem koji put do spensa.
October 3, 20222 yr Legenda Partizana i CZ Darko Balaban igra na ovom derbiju KLS, dosta zanimljivih igraca iz proslosti,sadasnjosti a igraca za neku skoriju buducnost. Edited October 3, 20222 yr by Micko8
October 12, 20222 yr Voša bila na +8 kad sam se ja uključio. Ekspresno za minut primili 10 poena i odigrali super glupo zadnja dva minuta. I to je bilo to. Publika u Čajetini kao da je finale plej ofa treća utakmica
November 10, 20222 yr U Spartaku smenili Sekulovica, posle drugog poraza i doveli nekog Kostica. Zna li neko nesto o njemu?