pbg12345 Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 kls pompezno najavio novog sponzora lige, novi sajt, visi kvalitet u svakom smislu ovaj digitalni deo za sad funkcionise tako sto sa pola utakmica nema statistike live, negde i satima nakon utakmice, takodje ne rade svi prenosi a prenos sloga cacak pukao 28 sekundi do kraja i to je to, sad se igra produzetak ali prenosa nema
pbg12345 Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije 1
pbg12345 Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 gasic skoluje jakovljevica simpaticna sloboda skroz a kolko juce sam gledao sastave timova kls i zakljucio kako je sloboda vidno slabija jer su jako mladi i jedva da sam cuo za kog od njih
J.R. Cash Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Na parketu: Nikola, Aleksa, Luka, Cedomir, David
pbg12345 Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 jesi gledao cacak juce? uspeli su sastaviti ekipu od 8 bekova, 2 centra i 2 krila nisam znao da je lucic onako zivcan i teatralan, bas me iznenadio
J.R. Cash Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Nisam stigao. Pokusao posle da pogledam, ali nisam uspeo da se snadjem na KLS sajtu. Daju li uopste utakmice on demand ili samo u prenosu?
Milošica Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) 12 minutes ago, pbg12345 said: jesi gledao cacak juce? uspeli su sastaviti ekipu od 8 bekova, 2 centra i 2 krila nisam znao da je lucic onako zivcan i teatralan, bas me iznenadio Kako su odigrali Curcici i Andric? Edited October 2, 2022 by Milošica
Nikodije Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 53 minutes ago, pbg12345 said: jesi gledao cacak juce? uspeli su sastaviti ekipu od 8 bekova, 2 centra i 2 krila Pa jel Čačak ili nije Čačak. Logično da bekovi dominiraju. Nadam se samo da su oprali ruke u Moravi.
Joe D Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 110:78 na kraju za slobodu protiv kadetskog sampiona, i to su im malo popustili na kraju. greota sto nece igrati dvabu.
Nikodije Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Zašto je Aleksa Štimara Ilić i dalje u Slobodi? Zar nije zaslužio korak napred?
pbg12345 Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 1 hour ago, J.R. Cash said: Nisam stigao. Pokusao posle da pogledam, ali nisam uspeo da se snadjem na KLS sajtu. Daju li uopste utakmice on demand ili samo u prenosu? 1 hour ago, Milošica said: Kako su odigrali Curcici i Andric? stariji igrao skoro celu utakmicu u napadu uglavnom coskario, imao nekoliko odlicnih prodora, za 3 mislim da nije sutnuo uopste u odbrani osim na pocetku utakmice iznenadjujuce dobar mladji curcic je igrao 2,3 minuta u drugoj cetvrtini igrao iskljucivo pleja, prenosio i organiziovao prvi put da to vidim kad su on i stariji curcic u ekipi do sad je ili lopta bila kod starijeg ili je pored njih dvojice bio jos jedan plej na parketu prodao je 2 lopte, trener ga izveo i to je bilo to andric uopste nije igrao iako mi se zapravo cini da itekako ima mesta za njega u ovako poslozenoj ekipi, da igra uz pantica ili majstorovica cacak pocinje sa njima dvojicom sto mislim da je greska pantic ima 40 godina i jedva se krece, a i majstorovic na 4 je spor sve u svemu prvi macici ovo ono sloga ne deluje kao top ekipa ovog takmicenja, ali mislim da ce cacak biti bolji kako vreme odmice, ipak im je ovo debitantski nastup 1 1
Nikodije Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Sad vidim, centarski tandem Okk Beograda Samardžiski - Darko Balaban lol
Joe D Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: Sad vidim, centarski tandem Okk Beograda Samardžiski - Darko Balaban lol a ovaj prekaljeni as?
Recommended Posts