kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 ovde bio ulaz za dž, i poluprazan pionir nije radila 88?
harper lee Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovde bio ulaz za dž, i poluprazan pionir nije radila 88? Nema sta da se gleda. Ostala samo decurlija, neke ozbiljnije takmicarske ekipe su podvile rep ispod bulje i uhvatile straftu. 2
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 (edited) navijači zvezde imaju da gledaju zvezdu, fmpovi efempe npr ja sam gledao partizan protiv mladosti e ja partizanu skidam kapu do poda što su odjebali ovo besmisleno takmičenje. košarkaška liga srbije pa lolčina e2 zaista nema razloga(sem patkometrije) za ubacivanje partizana u ovu priču. igra zvezda, osvojili ste titulu u abi, i na revijalnu utakmicu ne dođe ni 5 hiljada ljudi da ih pazdravi posle dobre sezone to je bilo pitanje ako čekate golden state ili boston, neće doći Edited June 17, 2022 by kud u maglu Simoviću
harper lee Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zaista nema razloga(sem patkometrije) za ubacivanje partizana u ovu priču. igra zvezda, osvojili ste titulu u abi, i na revijalnu utakmicu ne dođe ni 5 hiljada ljudi da ih pazdravi posle dobre sezone to je bilo pitanje Sam si napisao u nameri da opravdas Partizanovo brukanje s otkazivanjem ucesca u KLS, ovo je besmisleno takmicenje na kraju sezone u kojoj smo igrali preko 70 utakmica. Zvezda u Beogradu ima tacno ovoliko gledalaca (negde izmedju 4 i 5 hiljada ljudi) koji vole kosarku i voljni su da u petak uvece ode na kosarku umesto u provod, sve preko toga dolazi zbog saspensa, protivnika, vaznosti utakmice i slicnih razloga. Nemoj da se zavaravas, nema ih ni Partizan vise, koliko god vi prdeli o nekoj posebnoj Partizanovoj kosarkaskoj publici, instituciji i drugim novokomponovanim GTR sranjima. Kad kompletiramo trofeje bice cuveni Radonjicev "Kalemegdan u junu", malo ce tradicionalno da se proslavi na tvrdjavi i to je to. 4
SNARC Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: navijači zvezde imaju da gledaju zvezdu, fmpovi efempe npr ja sam gledao partizan protiv mladosti e ja partizanu skidam kapu do poda što su odjebali ovo besmisleno takmičenje. košarkaška liga srbije pa lolčina e2 zaista nema razloga(sem patkometrije) za ubacivanje partizana u ovu priču. igra zvezda, osvojili ste titulu u abi, i na revijalnu utakmicu ne dođe ni 5 hiljada ljudi da ih pazdravi posle dobre sezone to je bilo pitanje ako čekate golden state ili boston, neće doći Slucajno ili namerno zaboravljas da je kod nas u finalima, gostujucim navijacima mahom zabranjen pristup.
Nikodije Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Dogodine bez kls plej ofa ako može. Ovo ne treba nikome. Ili neka plej of igraju samo oni klubovi koji igraju ligu od početka. 3
pbg12345 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 odluka, odnosno pravilo kss koje lepo oslikava neke od problema kls, a vala i kss http://www.rkscs.rs/wp-content/uploads/2022/07/470_2_Odluka-UO_Davanje-saglasnosti-Borac_ABA-jtd.pdf
theanswer Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 (edited) Mali Šarenac koji je imao odlično EP prešao u Spartak Edited August 23, 2022 by theanswer
Nikodije Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 doveli su i tri crnca. rekao bih da su trenutno finansijski najjaci i kls-u. uz zlatibor
Recommended Posts