April 13, 20214 yr Penzionisao se Misanovic juce. https://www.tvarenasport.com/vesti/kosarka/nenad-misanovic-za-24sedam-lepsi-kraj-nisam-mogao-da-zamislim-2021-04-12
April 13, 20214 yr Da li je Mišanović ikada javno zahvalio velikom Omaru Kuku zahvaljući kojem je otišao u Dinamo iz Moskve 2007 i uzeo pare, nisam primetio.
May 8, 20213 yr izasli termini PO 27.05. prve utakmice cetvrtfinala zvezda1-zlatibor zvezda2-borac mega-vojvodina partizan bgd-partizan zemun finale ce se igrati na 2 ili 3 utakmice u zavisnosti dal ce zvezda igrati finale aba, koliko ce trajati finale aba ako ga igra zvezda i od toga da li ce neki igrac iz klubova plasiranih u finale biti pozvan u reprezentaciju za (pred)kvalifikacioni turnir za OI
May 27, 20213 yr kakva rekreativna kosarka, fmp boli paja, borac igra sa curcicima i arijanom lakicem skoro celu poslednju cetvrtinu. argentinac solidan.
May 27, 20213 yr ako sam shvatio gledao si borac jbg ja zaboravio kako su u onom sastavu dobili 10 razlike i kako su jbt ostavili fmp na 67poena msm nije fmp nikakva klasa, ali za ovakav sastav borca ovo je sasvim korektan rezultat i lepa pobeda i kakav utisak su ostavili braca curcici rispekt za malinu sto je obojicu pustio na teren
May 29, 20213 yr @J.R. Cash i ostali koje zanima, a skloni su zaboravu poput mene upravo najveci srpski kosarkaski klub igra protiv fmp u hramu kosarkse dabome
May 29, 20213 yr deluju ok ova pojacanja borca, sto argentinac, sto lakic fina timska kosarka borca steta sto i dalje nema publike, mogli su pustiti bar deo i naravno, ocekivano pecarski im pravi probleme i inace su tu imali problem, posle odlaska miletica, pa i smita to je samo izrazenije moraju kako znaju i umeju izbunariti neko upotrebljivo telo od 210+ za sledecu sezonu
May 29, 20213 yr nisu dole jos culi za to, zemlja nabijena sljaka, rolan garos popularni ali jbt, malina igra sa obojicom curcica u 4toj cetvrtini a zvezdin razvojni tim sa radonjicem i nenadicem, fali jos samo sin filip evo, ne znam, nek bude da sam navijacki ostrascen, ali meni je to potpuno suludo