Jump to content
IGNORED

The Vikings

Geo

Recommended Posts

Posted

I meni se svidela, lepo odradjeno zatisje pred buru...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted
21 hours ago, Radoye said:

Uh dobra epizoda!

+1

Posted

steta sto ce izgleda sad svi da se vracaju kuci, posto su price iz engleske i sa mediterana postale daleko zanimljivije od ovih njihovih internih natezanja...

Posted

Ima li poente da se ovo gleda bez Ragnara? Nekako mi je on jedini lik u seriji koji mi nije isao na palamuru.

Posted

Gde je sada onaj sto prati wikipeiju da nam kaze da li da brinemo za Bjorna ili ne :(

Posted

jel ona scena gde bjornu (i bratu od onog lika sto zeljno zeli postati kralj norveske, a vala podjednako zeli inaci zenu) odsecaju glave poslednja u epizodi?

gledao sam na nekom sranje snimku i posle toga se naglo zavrsava (crn ekran) pa nisam siguran da li je to to

Posted

Da, nailazi pescana oluja a ovi se spremaju da im seku glave. Cliffhanger! :lolol:

No Bjorn ima u ruci neki siljak pa ce verovatno u stilu nindze da pobije jedno 5-6 hijada beduina i izvadi stvar!

Posted
12 hours ago, pbg12345 said:

jel ona scena gde bjornu (i bratu od onog lika sto zeljno zeli postati kralj norveske, a vala podjednako zeli inaci zenu) odsecaju glave poslednja u epizodi?

gledao sam na nekom sranje snimku i posle toga se naglo zavrsava (crn ekran) pa nisam siguran da li je to to

Svi smo verovatno gledali isti sninak i pomislil u tom trenutku da je neka greska. Al nije po svemu sudeći :)

Posted

Vidim oduševljeni ste pljačkaškim pohodima vikinga al vam zato smeta Arkan.

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

Posted

Jes vala, Arkan je bio tipican Viking... :isuse:

Iz poznatih vikinskih rodova Momci sa uzarenog beogradskog asfalta i Kontroverzni biznismeni.... :isuse:

Posted
Jes vala, Arkan je bio tipican Viking... :isuse:

Iz poznatih vikinskih rodova Momci sa uzarenog beogradskog asfalta i Kontroverzni biznismeni.... :isuse:
A zašto vidiš Arkana u oku brata svog, a vikinga u oku svom ne osećaš?

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

Posted

ajao, vama ništa nije sveto:51_scream:

ovde ima ozbiljnih vernika, tužiću vas hamletu :happy:

• 2 weeks later...
Posted

ko su im ovi saveznici sto im se cerka potuca sa bjornom?

Posted (edited)

kul, zanimljivo. pricali mi u norveskoj da na severu i dalje zivi ekipa koja i dalje govori nekim starim jezikom. bas me zanima, u duhu grci/romeji rasprave, dal su to naslednici ovih sto pritekose u pomoc kad lagerthi bese najteze...

Edited by Bright Billy