Jump to content
IGNORED

Деведесете

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted

pa kao bajaga onda nije srpski j mascis 

Uhhh, ovo je bas bio interesantan bend...znao gitaristu, Topa... posle presao u KKN, a onda otisao u Ameriku gde je danas naucnik...imao je Fender Jaguar oridjidjija matorog...za one s jeftinijim ulaznicama, to je onaj raritet sto Kobejn svirao

ovo isto extra bend bio...fini decaci, kreativci. Basista je postao reziser, zavrsio cuvenu prasku skolu u klasi Vere Hitilove, kao i Kusta.

1 godina prerano....

E ovo je za  :Hail:    

Nazalost ovo je bend u rasejanju, a cak i s pokojnim clanovima...Jedan pevac u Londonu, drugi ne znam gde, Sale gitarista u Holandiji, Krasa basista poginuo u saobracajci ima tome 10ak godina...Cera bunjar radi za neku NGO, al je jedini nesto u muzici, didzejise ponekad...

Imao sam cast da sa krnjim delom benda zadzemiram ovu stvar  :blush:

poslednje stvari originalne postave nazalost su zauvek ostale demo projekat, jer je trebalo da ih izda neovisna hrvatska izdavacka kuca Search&Enjoy, a to se iz razumljivih razloga 91-2 nije dalo realizovati.

Posted

Nego;

Posted

vidim da je maxa vec metao limenog ovdi. Pokazi prstima je mislim prva stvar, al ova je po meni obelezila 90-e sa sve marketing telefonom na kraju. Nazalost od mnigersa ostade 1 od trojice, Bili King koji je harao retkim normalnim bg klubovima i rupama u to mracno vreme, a glas mu se protezao u najmanje 3 oktave, sada radi kao urednik lokalnog radija u rodnoj Srpskoj Crnji.

I celavi neprijatelj strija s Limana koji je nagonio na djusku, posle je molerisao u Londonu. Sad radi tamburaske obrade svetkih rok hitova.

https://www.youtube.com/watch?v=jE3ff4PQz4Y

Posted

Original je iz 1989, al ovo je novija verzija te ulazi u 90-e

Posted (edited)

Edited by burekdzija
Posted

Ali ekipa koja je radila spotove tada...Sad su profe na FDU ;)
Posted

moji favoriti su vec postavljeni, osim valjda darkvuddaba.

ali prvo cega se sjetim na temu u stvari je ova pjesma, iz nepoznatog razloga jako cesto pustana na protestima '96/7