Jump to content
IGNORED

Deutschland

MancMellow

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja bih bogami propitao onog tipa što se svađao preko kamere sa njim sa balkona. Dotle je tip šetao po krovu garaže ovamo-onamo, a onda mu je ovaj još dodatno digao adrenalin jebući mu sve po spisku i svađajući se sa njim. B.E.N.Z.I.N. Onda je valjda sišao dole i nastavio spree. Opet Bosanci krivi.

Edited by Razzmatazz
Posted

Troje kosovskih Albanaca i troje Turaka među ubijenima. Sad će još i lokalni bolesnici početi da pišu hvalospeve ovom iz Minhena.

Troje Hrvata izgleda pobeglo :fantom:

To bi tek bilo idealno otvaranje u srpskom remiju :isuse:

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted

PPP Nemci, jeste trenuli noćas? Kakva je atmosfera onako na ulici?

....shit has hit the fan...

Ja sam u Hesenu, ali se bas potrefilo da je brat mog momka bio sa zenom u Minhenu na kratkom odmoru, no oni su tog popodneva isli u neku pecinu sa sis-misevima a ne u trzni centar :D Veceras se vidjamo sa njima pa ce nam reci detalje.

Nas dvoje smo sinoc nesto pre 8 vozili do mesta na kom se odrzava koncert u Visbadenu i tu uhvatili samo kraj vesti, da je bilo neceg u Mihnenu, i odmah ih dobili na fonu, da su vec otisli u hotel. Mi smo onda otisli na koncert gde su nas Baba Zula docekali sa recima da je bilo povuci potegni za dolazak iz Turske i (nevezano za to) da im je zao za to sta se desilo u Minhenu, i sta se desava u svetu itd. (Mi jos uvek kao pali s Marsa, a izgleda i ostali u publici) Tek posle koncerta na povratku do kuce smo slusali HR izvestaj (trajalo je to sve vreme tokom voznje, dakle 40tak minuta), tada se jos nista nije znalo tacno ali su sumnjali na vise napadaca, bilo je spominjanja tih video snimaka (bas iz Meka) itd.

bilo je prilicno jasno oko ponoci da je prosla opasnost. ono sto sam video oko 20h je da nije bilo panike.

doduse, ja sam bio u dijametralno suprotnom delu gradu. oko trznog centra je sigurno bila drugacija atmosfera.

akcija u socijalnim medijima da se ljudima koji su ostali "zarobljeni" u gradi pruzi smestaj je za svako postovanje. hoteli su objavili da primaju svakog na nocenje, i mnoga privatna lica takodje.

Vama je verovatno bilo, ali nesto pre ponoci na HR1/info su i dalje pricali kako se sav javni saobracaj blokiran, i da ni taksisti ne treba da primaju nikoga. DB obezbedio vozove za spavanje, i sve kako kazes i jos taj neko je ponavljao za akciju valjda preko tvitera "offenetuer" ("mit UE!" :) ). Delovalo je to sve vrlo profesionalno i stalozeno.

Posted

Šef policije je naglasio da se ne radi o izbeglici i da su motivi potpuno nejasni. KZŠ inače prenosi i BBC World News.

EDIT: Ubica ima oba državljanstva, i nemačko i iransko.

Sto rece neko pametniji od mene, bojim se da je motiv ovde postao jasan cim je dosla informacija da je uzvikivao "ja sam Nemac" dok je ubijao strance. Ubijao je deo svog identiteta kojeg je hteo da se otarasi, nismo to imali do sada.

Posted

A Orlando?

Mislio sam ovde blize kuci, u Evropi. A i nisam stekao utisak da je ubica iz Orlanda potvrdjen kao gej.

Posted (edited)

Mislio sam ovde blize kuci, u Evropi. A i nisam stekao utisak da je ubica iz Orlanda potvrdjen kao gej.

On nije, ali ovi s kojim se karao, sve gejevi 

:Jova:

Sad ozbiljno - 

vele da je bio korisnik Grindra, što govori dosta

Edited by James Marshall
Posted

Oni koji su igrali Civilizaciju ubijaju u skladu sa zakonom :fantom:

Oni koji su igrali Civ, imaju prstiće na crvenim dugmićima i pord sebe crvene telefončiće...

Mislim, kad bi pratili tu liniju, ko je kakav, u odnosu na to šta igra...

Posted (edited)

Ne kažu šta je igrao onaj od pre par dana što je mlatio sekirom po vozu.

Inače interesantno je da gro nemačkih medija navodi da se ubica zvao David S. Uglavnom izbacuju ono "Ali" na početku imena. Sve u skladu sa tendencijom da se akcenat stavi na to da je u pitanju običan amok, delo ludaka, koji je sasvim slučajno musliman.

Ponovo zlatna olimpijska medalja u disciplini guranje pod tepih, PC i zabijanje glave u pesak.

Edited by Gricko
Posted

Oni koji su igrali Civ, imaju prstiće na crvenim dugmićima i pord sebe crvene telefončiće...

...drago mi je, Generaloberst Mancmellow :D 

Posted

navodno je david s. imao probleme u skoli a bio je "zadivljen" pucnjavom u jednoj skoli kod stutgarta, 2009-e, kad je jedan djak ubio 15 osoba u svojoj skoli.

Vidim pojavljuju se izveštaji da je bio izložen vršnjačkom nasilju u školi i da je to razlog što je ciljao mahom tinejdžere.

"He had received medical treatment for mental health issues, a police official said, and in 2012 was the victim of "bodily injury" in an incident involving other young people.
German Interior Minister Thomas de Maiziere said there were indications the gunman had been bullied by his peers". CNN
Posted

David S. umesto Ali Slimani.

Ipak je Iranac..nece bas proci "ludak"

Posted

Ne znam kako ce proci, ali po svemu sudeci ovo nema veze sa ni sa ISIS-om, ni sa islamskim terorizmom. 

Posted

Ne znam kako ce proci, ali po svemu sudeci ovo nema veze sa ni sa ISIS-om, ni sa islamskim terorizmom. 

Upravo tako. Ako je musliman ne znači odmah da je terorista i povezan sa ISIS-om.

Posted

Sta kaze za nas koji visimo na HoMM3?

• Create New...