Jump to content

Kvalifikacije za SP 2018. Rusija

Featured Replies

Ja gledao novi zeland-peru, utakmica bez suta na gol. Jedino uzbudjenje bilo je na pocetku kada je iz neke guzve lopta krenula u gol, ali je marinovic, nase gore list, uspeo da je stigne na liniji.

• Replies 731
  • Views 65.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 11. 11. 2017. at 10:08, Timmy said:

Dobice tu Aus i Peru. Bolji su timovi.

A nas treci sesir zavisi od NZ. Ako prodju mi u trecem.

pa da Grci su svoje zavrsili, Afrika takodje, sad se uzdamo u neko ludilo NZ u 90/120 minuta

Au, Maroko pojede Obalu Bjelokosti u prvih pola sata, imacemo tri ekipe sa severa Afrike na SP! Nezapamceno.

Obala igra sramotno, tehnicki su inferiorni i samo biju, Maroko potpuno zasluzeno

Ne secam se kad su tri severnoafricke zemlje otisle, od crnaca samo Nigerija i Senegal.

A pri tom, naizgled najbolja od njih (Alžir) lagano ispao.

Maroko nije loš, drago mi je što se konačno vraćaju, uvijek su mi bili simpatični

On 11. 11. 2017. at 19:56, W.F.C. said:

Ne secam se kad su tri severnoafricke zemlje otisle

nikad

Egipat ce biti fanatican do ludila koliko sam ispratio, bilo bi ih dobro izbeci ^_^

Edited by W.F.C.

Poznato 26/32, jos samo 4 evropljana i 2 iz interkontinentalnih baraza. Poslednji mec je Peru - Novi Zeland u cetvrtak u 03.15h ujutru po nasem vremenu posle cega ce se znati konacan spisak ucesnika i nas status u zrebu.

Edited by Boza_zvani_Pub

steta za DR Congo. smaraci iz Tunisa ne propustaju SP-a.

Maroco uzeo dobrog trenera koji razumje africke igrace i odma se kvalifukovao.

Renard pobjedio svoje bivse skojim je osvojio CAN.

Prosle godine je Van Basten rekao Zayech-u da je glup sto je izabrao Maroko umjesto nizozemske. :D

On 12. 11. 2017. at 19:04, borris_ said:

Prosle godine je Van Basten rekao Zayech-u da je glup sto je izabrao Maroko umjesto nizozemske. :D

:D Holandski treneri su zestoko precijenjeni i totalno nepripremljeni za moderni nogomet.

Jos da onaj talijanski smarac Ventura ostane kod kuce skupa sa Skibbeom i O'Neillom i baraz lijepo prolazi.

Ne bih tom čoveku bio u koži.

U Maroku, od 11 igrača koji su igrali u Obali Slonovače u startnoj postavi, 10 je rođeno van Maroka, u Španiji, Francuskoj i Holandiji. Samo 1 (štoper Nabil Dirar) je rođen u Maroku, ali je i on odrastao u Belgiji.