Jump to content
IGNORED

Kvalifikacije za SP 2018. Rusija

Babu Bhatt

Recommended Posts

Posted

Ja gledao novi zeland-peru, utakmica bez suta na gol. Jedino uzbudjenje bilo je na pocetku kada je iz neke guzve lopta krenula u gol, ali je marinovic, nase gore list, uspeo da je stigne na liniji.

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• porucnik vasic

44

• levi

36

• Cash

36

• Meazza

33

Posted

Dobice tu Aus i Peru. Bolji su timovi.

A nas treci sesir zavisi od NZ. Ako prodju mi u trecem.

pa da Grci su svoje zavrsili, Afrika takodje, sad se uzdamo u neko ludilo NZ u 90/120 minuta

Posted

Au, Maroko pojede Obalu Bjelokosti u prvih pola sata, imacemo tri ekipe sa severa Afrike na SP! Nezapamceno.

Posted

Obala igra sramotno, tehnicki su inferiorni i samo biju, Maroko potpuno zasluzeno

Posted

Ne secam se kad su tri severnoafricke zemlje otisle, od crnaca samo Nigerija i Senegal.

Posted

A pri tom, naizgled najbolja od njih (Alžir) lagano ispao.

Maroko nije loš, drago mi je što se konačno vraćaju, uvijek su mi bili simpatični

Posted

Ne secam se kad su tri severnoafricke zemlje otisle

nikad

Posted (edited)

Egipat ce biti fanatican do ludila koliko sam ispratio, bilo bi ih dobro izbeci ^_^

Edited by W.F.C.
Posted (edited)

Poznato 26/32, jos samo 4 evropljana i 2 iz interkontinentalnih baraza. Poslednji mec je Peru - Novi Zeland u cetvrtak u 03.15h ujutru po nasem vremenu posle cega ce se znati konacan spisak ucesnika i nas status u zrebu.

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

steta za DR Congo. smaraci iz Tunisa ne propustaju SP-a.

Posted

Maroco uzeo dobrog trenera koji razumje africke igrace i odma se kvalifukovao.

Renard pobjedio svoje bivse skojim je osvojio CAN.

Posted

Prosle godine je Van Basten rekao Zayech-u da je glup sto je izabrao Maroko umjesto nizozemske. :D

Posted

Prosle godine je Van Basten rekao Zayech-u da je glup sto je izabrao Maroko umjesto nizozemske. :D

:D Holandski treneri su zestoko precijenjeni i totalno nepripremljeni za moderni nogomet.

Jos da onaj talijanski smarac Ventura ostane kod kuce skupa sa Skibbeom i O'Neillom i baraz lijepo prolazi.

Posted

U Maroku, od 11 igrača koji su igrali u Obali Slonovače u startnoj postavi, 10 je rođeno van Maroka, u Španiji, Francuskoj i Holandiji. Samo 1 (štoper Nabil Dirar) je rođen u Maroku, ali je i on odrastao u Belgiji.