borris_ Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Sirija eliminisala Qatar. Zadnju igraju protiv Irana koji se vec kvalifikovao. Vaha lagano sa Japanom rasturio kengure.
Strahan Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 bravo za siriju! bili bi lepo da im iran pomogne u sledecem mecu
Miljenko Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Cileanci dozivese ubedljiv poraz u Santijagu. Uzasno jalovi napadi, nije pomogao ni ulazak Paredesa u drugom poluvremenu. Gosti su uz dosta srece dali prva dva gola, dok je treci dosao, nakon sjajne kontre.
Giggsy Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao
Toni Sumaher Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao Ne znam ni ja, iako vam mocna masina krci put da nekako udjete u 4 ili 5... -_- https://www.youtube.com/watch?v=GOK6iI9pzNg
porucnik vasic Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом. Sent from my iPhone using Tapatalk
Cash Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nakon Argentine i Ameri su u velikim problemima.
borris_ Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad? Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce.
189- Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad? Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce. sirija potencijalno moze sa amerikom da igra za plasman
Toni Sumaher Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Dobra tekma COL-BRA, po dve fine šanse u prvih pola sata. Ospina skinuo zicer Firminu. Brazil bez nekoliko startera. Uh, kakav gol Vilijana na pas Nejmara. Poluvreme 0:1. Edited September 5, 2017 by Toni Sumaher
Grandilof Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Argentinci sad izjednacili kod kuce protiv mocne poslednjeplasirane Venecuele, jos pola sata do kraja...
iDemo Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом. Sent from my iPhone using Tapatalk Ko beshe Advokat?? #pitamzadruga
Recommended Posts