Jump to content

Kvalifikacije za SP 2018. Rusija

Featured Replies

Sirija eliminisala Qatar. Zadnju igraju protiv Irana koji se vec kvalifikovao.

Vaha lagano sa Japanom rasturio kengure.

bravo za siriju! bili bi lepo da im iran pomogne u sledecem mecu

Cileanci dozivese ubedljiv poraz u Santijagu. Uzasno jalovi napadi, nije pomogao ni ulazak Paredesa u drugom poluvremenu. Gosti su uz dosta srece dali prva dva gola, dok je treci dosao, nakon sjajne kontre.

Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao

Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao

Ne znam ni ja, iako vam mocna masina krci put da nekako udjete u 4 ili 5... -_-

https://www.youtube.com/watch?v=GOK6iI9pzNg

Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nakon Argentine i Ameri su u velikim problemima.

Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad?

Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce.

Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad?

Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce.

sirija potencijalno moze sa amerikom da igra za plasman

I to bi bilo zanimljivo.

Dobra tekma COL-BRA, po dve fine šanse u prvih pola sata. Ospina skinuo zicer Firminu. Brazil bez nekoliko startera.

Uh, kakav gol Vilijana na pas Nejmara. Poluvreme 0:1.

Edited by Toni Sumaher

Argentinci sad izjednacili kod kuce protiv mocne poslednjeplasirane Venecuele, jos pola sata do kraja...

Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko beshe Advokat??

#pitamzadruga

Dick Advocat

Takoreći kurčev advokat