August 31, 20177 yr Sirija eliminisala Qatar. Zadnju igraju protiv Irana koji se vec kvalifikovao. Vaha lagano sa Japanom rasturio kengure.
September 1, 20177 yr Cileanci dozivese ubedljiv poraz u Santijagu. Uzasno jalovi napadi, nije pomogao ni ulazak Paredesa u drugom poluvremenu. Gosti su uz dosta srece dali prva dva gola, dok je treci dosao, nakon sjajne kontre.
September 1, 20177 yr Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao
September 1, 20177 yr Gledam na poslu URG-ARG. Messi se jeste vratio, ali kako prolazi vreme, ja ne znam kako cemo se plasirati. Jos je Dybala izasao Ne znam ni ja, iako vam mocna masina krci put da nekako udjete u 4 ili 5... -_- https://www.youtube.com/watch?v=GOK6iI9pzNg
September 1, 20177 yr Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 5, 20177 yr Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad? Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce.
September 5, 20177 yr Hoce li se to u barazu sastati Saudi i Asad? Sirija se kvalifikovala za baraz golom u 90-oj minuti protiv Irana. SA trenutno igra protiv Japana. Ako ne dobiju idu na Sirijce. sirija potencijalno moze sa amerikom da igra za plasman
September 5, 20177 yr Dobra tekma COL-BRA, po dve fine šanse u prvih pola sata. Ospina skinuo zicer Firminu. Brazil bez nekoliko startera. Uh, kakav gol Vilijana na pas Nejmara. Poluvreme 0:1. Edited September 5, 20177 yr by Toni Sumaher
September 6, 20177 yr Argentinci sad izjednacili kod kuce protiv mocne poslednjeplasirane Venecuele, jos pola sata do kraja...
September 6, 20177 yr Како је била досадна утакмица у Монтевидеу. Аргентина игра као ми под Адвокатом. Sent from my iPhone using Tapatalk Ko beshe Advokat?? #pitamzadruga