March 25, 20178 yr Albanci pravili sranja u Palermu. Nadam se da ce i sad da kazne Italiju sa 3 utakmice bez publike i -3 boda. +1
March 25, 20178 yr Colemanu izgleda slomljena noga onim divljackim startom . Bemliga, deluje kao nesrećan slučaj. Nije hvatao zalet, učinilo mi se i da je na sekund odustao od starta pa onda ipak krenuo i zakasnio. Jeste slepački ali je manje divljački od npr. onog junca iz PSV koji je osakatio Shawa.
March 28, 20178 yr Messi popio ban od 4 utakmice zbog vredjana linijskog sudije na utakmici sa Chile-om... http://www.espnfc.com/argentina/story/3090900/fifa-hands-lionel-messi-four-match-ban-for-insulting-referee-in-world-cup-qualifier-vs-chile
March 28, 20178 yr Već gledam ankete po tviteru da li će duže da traje ova suspenzija ili njegovo povlačenje iz reprezentacije :D
March 28, 20178 yr s obzirom kako igraju bez messija bice zajebano za argentinu da obezbede svetsko prvenstvo.
June 9, 20177 yr 0:0 u Zenici na poluvremenu. Za to vrijeme, Giroud stigao Benzemu po broju golova za repku (iz dosta manje nastupa), i to golčinom.
June 13, 20177 yr Iran je druga ekipa koja se kvalifikovala posle Brazila posle pobede nad Uzbekistanom. Sirija u istoj grupi vodi 1:0 protiv Kine i ako dobije biće na poen iza Uzbeka na mesto koje vodi u baraž. Sledeća utakmica im je kod kuće protiv Katara. a Uzbekistan gostuje Kini koja je otpala. Poslednje kolo bi moglo biti zanimljivo jer Sirija gostuje Iranu kome ne treba nizašta i trenutno ratuju zajedno u Siriji dok Uzbekistan dočekuje J.Koreju koja se još nije kvalifikovala.
June 13, 20177 yr kako je dozvoljeno siriji da igra kod kuce? ne igra kod kuće, mislim da igraju u maleziji, loše sam se izrazio evo 1:1 iz penala, šteta Edited June 13, 20177 yr by theanswer