renne Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Nova teška kazna stigla je u HNS, zbog opetovanog problema s ustaštvom! FIFA je, naime, zbog veličanja ustaškog režima na prijateljskim utakmicama protiv Izraela (Osijek) i Mađarske (Buidimpešta) u ožujku, strašno kaznila HNS! Kazna je novčana (150 tisuća švicarskih franaka), ali ujedno smo dobili i dvije utakmice kvalifikacija za SP bez gledatelja! Utakmice, dakle, protiv Turske 9. rujna te Finske 9. listopada! "Radi se o dva slučaja diskriminirajućih povika hrvatskih navijača koji su se čuli na prijeteljskim utakmicama Hrvatske protiv Izraela 23. i Mađarske 26. ožujka 2016. godine. Hrvatska je, inače, već bila kažnjavana zbog sličnih nedjela od strane UEFA-e i FIFA-e", stoji u obrazloženju FIFA-e. Kazna je, doduše, malo nerazumljiva, s obzirom da je Hrvatska zbog 'slučaja svastika' ionako utakmicu protiv Turske trebala igrati iza zatvorenih vrata. "Hrvatski nogometni savez šokiran je ovakvom odlukom Disciplinske komisije Fife te će nakon dobivenog obrazloženja odluke uložiti žalbu kako bi pokušao zaštiti interese hrvatske reprezentacije i pravih navijača Vatrenih", odgovor je HNS-a.
renne Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 http://m.24sata.hr/sport/uefa-je-potvrdila-kosovo-ce-ici-u-skupinu-zajedno-s-hrvatskom-478107
MiddleClass Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Za koga li ce sad grobari navijati u toj skupini? Tantalove muke...
jiraiya Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 šta napravi Mesi, spakovao dva komada u 20 minuta, Urugvaj vodi protiv Čilea, Sančez ipak na terenu
jiraiya Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Kakav je grbavac ovaj Prato :D Kolumbija ništa konkretno nije napravila u drugom, trener tek u 75 pravi izmenu Čile okrenuo protiv Urguvaja, tačno mi je sad krivo što to nisam gledao drugo poluvreme edit: evo dok pišem Sančez još jedan gol
radisa Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Prebacim sad na SK HD, vidim Ger-Eng, i vidim kao Livermor centrira... Samo sam produžio šaltanje kanala...
Jeremija Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) Ma te medjunarodne su meni smor živi, a tek kad su prijateljske... Ali generalno danas nema bogznašta na tv-u, odoh ja po pakovanje koka koli, pa da se na miru gleda tenis... Edited March 22, 2017 by Jeremija
Weenie Pooh Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Prebacim sad na SK HD, vidim Ger-Eng, i vidim kao Livermor centrira... Samo sam produžio šaltanje kanala... Propustio si Ljiljaninu žestoku dominaciju (i jednu stativu iz solo kontre), Nemci nisu mogli ni da prdnu dok je on bio na terenu. Čim je izašao, odmah Podolski zabija oproštajnu golčinu...
porucnik vasic Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Propustio si Ljiljaninu žestoku dominaciju (i jednu stativu iz solo kontre), Nemci nisu mogli ni da prdnu dok je on bio na terenu. Čim je izašao, odmah Podolski zabija oproštajnu golčinu... Одлични Енглези били. Швабе се вукле по терену.
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Eno murinja na Maximiru sa Pedjom i Cirom Odlična akcija,odličan gol dade Kalinic Edited March 24, 2017 by Cash
goofs Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Albanci pravili sranja u Palermu. Nadam se da ce i sad da kazne Italiju sa 3 utakmice bez publike i -3 boda.
Recommended Posts