Jump to content
IGNORED

Vlada Divljan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Bravo, Djuzepe! Ti se napisao sve što ja nisam stigla. :-)

Posted

Ma meni bukvalno ništa nije zasmetalo na koncertu. Čak ni Bajaga ni Rambo što nije naučio reči, ja sam ih svakako znao pa mi je bila potrebna samo muzika, a ona je bila besprekorna.

Posted

jebiga, nije bas odlika postovanja da ne naucis reci.

eto vuca se potrudio i napravio skroz novu verziju vetra i zastavi, a megasmarac rambo se ne udostoji da nauci reci. bljak.

Posted

A koji Max, iz Max & Intro?

Posted

Mladen Juricic Max. 

Max iz M&I je umro jadan odavno. :cry:

Posted

Svi koncerti ovakve vrste u stvari su lamentiranje nad sopstvenom mladošću, nostalgično prisećanje na vreme kada se Bajaga nije farbao, a Loša i Cuka imali kosu ... Ovo je sve sada pomalo tužno kada na scenu umesto nekadašnjih mladih i razigranih rokera, koji su mogli da "osvoje svet", izađu olupine kojima muzika više nije zadovoljstvo nego nekada i jedini izvor egzistencije ... Nema više buntovništva, sada je samo čekanje ...

Posted

Takoe! Van Morisona obesiti na Terazijama! A i Keith Richardsa i Iggy Popa, ali za jaja!

Posted
3 minutes ago, aram said:

Van Morisona obesiti na Terazijama!

Nikako da se nađe u blizini :(

Slušam od prošle nedelje You're Driving Me Crazy (mislim da je @Majoto prvi preporučio)- slušam i ne verujem da je nakon Versatile ponovo razbio!

Posted (edited)

Džaba mu to kad nema kosu i nije mlad i razigran :fantom:

PS: kod mene je negde u avgustu valjda, navrati :)

Edited by aram
Posted
39 minutes ago, Majo said:

fala na pozivu :fantom:

Ti imaš otvoren poziv :heart:

Posted
On 12.5.2018. at 18:33, aram said:

Čovek koji vodi Long Plej je Vule, nekad u bendu U Škripcu, autor barem 85 posto njihovih pesama. I svakako jedan od najpoštenijih ljudi u tom poslu. Zato se svi i otimaju da rade s njim. 

Drugim rečima, opet kenjate bezveze :D

taj ti neki drugar kad ga ovoliko braniš?

Posted

Znam čoveka koliko znam i tebe :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...