Jump to content
IGNORED

Vlada Divljan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

od 5. marta najbolji tekst o divljanu koji sam procitao. hvala

taj i jovananin :)

Posted

dodat paragraf o kratkom susretu u Zagrebu 2008

Posted

a voleo bih da neko resi misteriju pesama izmedju mini Lp-ja i Odbrane

Posted

to bi moglo biti iz filma "ruski umetnicki eksperiment" tucka i borisa. ne da sam sto posto siguran, al nesto mi to asocijacija na te scene iz voza... proveri, ima ga po netu.

Posted

Umisljena hipstercina koja se odaziva na ime Toma Grujic nasao je za shodno da i on napise koju na Vice-u.Vec sam naslov je bzveze a tekst nista posebno.

Doći će, siguran sam, neki novi hipsteri koji će iznova otkriti "Ameriku", "Rusiju", "Maršala" i "Malenu" i te pesme će i njih i njihovo vreme učiniti boljim, kao što su, verujem, učinile i za neke prethodne generacije.
Posted

meni je toma drag iz nekih pređašnih vremena, a ne pratim odavno šta je s njim jer ne želim - isto i s brdom drugih likova s b92 - bolje je ovako

Posted

Iskreno, ne vidim šta nije u redu sa Tominim tekstom...

Posted (edited)

i otkad je Toma Grujic hipster...frljanje ovim pojmom poprima epidemijske razmere.

Edited by Грешни Василије
Posted

taj i jovananin :)

Daj link, molim te?

Posted

sećam se ko juče kad je dobio ćerkicu, pa mu bilbija pustio "my girl"

good times

Posted

i otkad je Toma Grujic hipster...frljanje ovim pojmom poprima epidemijske razmere.

eh, jednom cu ti reci

Posted

Hic Rhodus, hic salta.

Posted

Daj link, molim te?

jebat ga, numem sa mobilnog... :(

forum.tm pa je naslov "nema nekrologa za vjecne djecake".

Posted

Vidim niko nista o saradnji Vlade i Kirila Dzajkovskog (i u Australiji i inace).

Ja sam negde nesto procitao u Vremenu - pre nego sto sam i ja - k'o i drug Nikola Kiric - '95te zaglavio Australiju - posle mi se posrecilo da nadjem "Recorded Supplement" by Vlada & Kiril (pod imenom Aparatchicks)... Posle mi dodje kaseta Odbrana i zastita, Vlada & OSB - sad sam evo iskopao Sony Walkman pa slusham & slusham pa se jezim svaki put kad kaze "nosilac spomenice iz '81ve"... Zdenko, Gile, Vlada i ostatak OSB - sve sam virtuoz™ sto bi rekli... "Dok dobuje kisha" u toj verziji kida™.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...