Hamlet Strašni Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ja sam u pešti bio samo u tranzitu izmedju vozova. I na koncertu nika kejva 94.
MancMellow Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nego šta, vrlo jebačko mesto, pogled je perfektan. A blizu je i Ruszwurm, najbolja poslastičarnica u svijet. :) Ja sam u pešti bio samo u tranzitu izmedju vozova. I na koncertu nika kejva 94. Iju, pa kakav je to Srbin koji ne zna Budim napamet
Hamlet Strašni Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Orijentisan prema istoku. Mnogo bolje znam Solun recimo.
MancMellow Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Orijentisan prema istoku. Mnogo bolje znam Solun recimo. Solun je strava, samo pet sati provedenih letos u njemu mi je fantasticno godilo :) Ali BP je po mom slobodnom sudijskom uverenju u 5 objektivno najlepsih u Evropi.
Hamlet Strašni Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Lepa je Budimpešta, šetao sam se centrom dovoljno da mogu da kažem, ali mi je nekako odbojna. Možda ima neke veze i sa bačvanskim delom porodice. Prag npr mi je 10 puta lepši od pešte. Beč isto. I krakov. Pa i jbn talin
Dr Arslanagić Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Otiđi jednom ko čovek i šetaj natenane ali obiđi i mesta gde ljudi obično ne idu. Budimpešta je definitivno u top 5 gradova u Evropi, po svemu.
MancMellow Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) E Talin pretera ga nisam bio, ali jbg...Talin :D Sto bi ti bila odbojna BP na "nacionalnoj osnovi", pa jedno cetvrtinu-trecinu, ako ne i vise onog Budima ispod tvrdjave su izgradile srpske porodice. Ostalo Nemci i Jevreji :D BP je lagano u kategoriji sa Vijenom, Prahom, Barcom, Parizom i tako to. Boravio sam jedno mesec i po dana u njoj. Sve zivo sam obisao. Fantasticno lep grad. Objektivno. Edited February 16, 2015 by MancMellow
Hamlet Strašni Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 A nemam pojma, iz istog razloga iz koga ne pokušavam da naučim madjarski i dobijem EU državljanstvo. Jbg.
Cane Vukic Prebranac Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 тамо и мала дјеца знају мађарски!
Recommended Posts