Kelt Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 uf.. ne znam, otkad je ukinut tvtorrents... dam ti ja ako ne nadjes
Garnirung Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Komentarisao se Happy valley više puta, ali pošto nema svoj topik, najbolje zavrti search opciju
hansolo Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 uf.. ne znam, otkad je ukinut tvtorrents... dam ti ja ako ne nadjes Thanks unapred, javicu se ako ne nadjem drugacije :) ... sad gledam od trece sezone jer ima na BBC Iplayeru.
Garnirung Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Thanks unapred, javicu se ako ne nadjem drugacije :) ... sad gledam od trece sezone jer ima na BBC Iplayeru. Valja li šta taj Beck?
hansolo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 OK je ... klasika, ne ispada nesto iz zanra ali nemam primedbi.
Milosh76 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kakva je druga epizoda BLINDSPOT? Prva mi ne deluje lose, al nikako da odlucim da li da nastavim da gledam... Neko gledao?
Uskebasi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kakva je druga epizoda BLINDSPOT? Prva mi ne deluje lose, al nikako da odlucim da li da nastavim da gledam... Neko gledao? Ako ti prva nije bila losa, onda ti ni druga nece biti losa. Mozda bi najpametnije bilo sacekati pa odgledati 4-5 epizoda odjednom, pa proceniti da li se isplati gledati dalje.
mammy two shoes Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 gledam dve engleske serije: river http://www.imdb.com/title/tt4258440/?ref_=nv_sr_1 i unforgotten http://www.imdb.com/title/tt4192812/?ref_=nv_sr_1 obe mogu da preporučim.
mustang Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ako ti prva nije bila losa, onda ti ni druga nece biti losa. Mozda bi najpametnije bilo sacekati pa odgledati 4-5 epizoda odjednom, pa proceniti da li se isplati gledati dalje. preskoci. ima jedna cupi sto samo na prvi pogled izgleda interesantno, ali u stvari njena uloga je da glumi tele i baja koji samo sto se ne pocese za onu stvar. ja mislim da je i njemu pripalo muka posle pilota. nisu oni mucenici krivi nego pisci. izasla je nova sezona the fall sa seksi bruka bruka bruka gillian anderson. napokon jedan zenski karatker koji nema problem sa svojom seksualnom orjentacijom :)
mustang Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 luther nova sezona sa rokenrolom albom od dec. 17 :)
Ajant23 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 river http://www.imdb.com/title/tt4258440/?ref_=nv_sr_1 Baš sam došao da pomenem. Najverovatnije ću je gledati u paketu tek kada se završi, ali bi trebalo da ovde više puta bude pomenuta serija za koju je Abi Morgan ponovo sama radila scenario, kao i u slučaju The Hour za koji je dobila Emija.
Milosh76 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 izasla je nova sezona the fall sa seksi bruka bruka bruka gillian anderson. napokon jedan zenski karatker koji nema problem sa svojom seksualnom orjentacijom :) Da li je svaka sezona za sebe ili ima neku vezu, osim glavnih glumaca, naravno?
stajebrebilo Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Da li je svaka sezona za sebe ili ima neku vezu, osim glavnih glumaca, naravno? Proteze se tema kroz celu sezonu, kao True detective. Odlicna serija, a i Gilian je hmm, odlicna.
Recommended Posts