Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 8.11.2020. at 23:40, Marvin (Paranoid Android) said:

Accused i The Lakes su krimi drama, od ostalog za preporučiti je još Hillsborough i The Street. Pre dve godine je napravio i Broken, to nije krimić.

ja za serije koristim samo kodi koji ponekad mesa serije sa slicnim imenima zato umesto ovog tvog accused pustio mi ovaj dokumentarac sa slicnim imenom, zato rekoh da vam preporucim, sjajan dokumentarac sa neverovatnim slucajevima

i naravno posle sam nasao i ovaj tvoj, odlican...hvala :)

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Upravo odgledao Bancroft, 2 sezone, ukupno 7 epizoda po sat. Ima, naravno, predvidljivih mesta kao i bilo koja crime drama danas, ali sve u svemu iznenadjujuce dobro. Recimo da je zanrovski najblize Line of Duty, ali bolje.  jakih 7 Tod 10

https://www.imdb.com/title/tt6712476/

Posted

noćas smo gospođa i ja odgledali svih 6 epizoda južnoafriče "trackers". na HBO EON klubu. pogledajte, odlična je

Posted

Završio S&B...
Baš fino i završili ok...
Sad da Vidim valja li Doctor Foster?

.... Shiit has hit the fan!

• +1 2
Posted

Gledao si svih 5 sezona?

Jedna prica po sezoni verovatno?

Posted
Gledao si svih 5 sezona?

Jedna prica po sezoni verovatno?

Gledao sam iz dvaput, tako da mi nije bitno bilo ali da...

Posted

Doctor Foster je vise drama. Suranne je odlicna i tamo. Scott and Bailey je bas dobra od pocetka do kraja. Meni posebno ona sezona gde Nicola Walker igra negativku.

Posted

A znaš da su S&B trebalo da završe u 4. sezoni pa ipak nagovorili Suranne na one 3 epizode da zatvore priču.

Posted

Scott and Bailey, zavrsila 4. sezonu, sutra cu petu. :)

Bas mi je legla sad za praznike, prekljuce sam zaginula do 3 da odgledam sezonu do kraja ...

Posted

Ja krenuo da gledam Ripper Street. Nesto me je odbijalo iako volim taj period (kraj viktorijanske ere), a serija je zapravo odlicna. Cist BBC kvalitet - uklapa se u liniju istorijskih brit krimica - Foyle's war (40's and 50's), Gently (60's), Endeavour (late 60's, 70's), a onda od 80's vec imamo serije u real timeu. 1910's su zakacene poslednjim slucajevima Sherloka Holmesa, period izmedju dva rata donekle ekranizacijama Agathe Christie doduse njene price nemaju previse drustvenog konteksta