Aion Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Gleda li neko policijske pocetke inspektorke Tennison (Priem Suspect). Prve tri epizode sasvim gledljive, ali se plasim da ce zabrljati (kao sto to Englezi umeju) i da ce licne drame pojesti krimi pricu.
אַף אֶחָד Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 On 1.1.2019. at 15:02, Aion said: Gleda li neko policijske pocetke inspektorke Tennison (Priem Suspect). Prve tri epizode sasvim gledljive, ali se plasim da ce zabrljati (kao sto to Englezi umeju) i da ce licne drame pojesti krimi pricu. Gledao kad je izaslo. Tja, onako... Gledljivo, ali meni nema nikakve veze sa karakterom kasnije Jane Tennison iz PS.
אַף אֶחָד Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Gledam sad Hidden iz 2018. Uz nekoliko primedbi na uverljivost i vec-vidjenost, deluje dosta dobro i prilicno heavy na osnovu prve dve epizode.
Arkadija Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Odgledala 2 epizode Lutera. Spoiler Meni je manijakova zena jos jezivija od njega.
אַף אֶחָד Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 On 4.1.2019. at 0:54, chandra said: Gledam sad Hidden iz 2018. Uz nekoliko primedbi na uverljivost i vec-vidjenost, deluje dosta dobro i prilicno heavy na osnovu prve dve epizode. Heaviness raste kako serija odmice, kvalitet opada. Bizaran detalj na pola serije prilicno usere utisak. Moglo je da bude i 8, ovako 7-. Moglo je da bude i manje epizoda. Ali ne ostavlja utisak potpuno stracenog vremena sto postaje prilicna retkost u zanru. Inace, zbiva se u Walesu kao i Hinterland. Utisak je da je ruralni Wales jedno triput veca vukojebina od Bosilegrada i Kursumlije zajedno.
אַף אֶחָד Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Hidden do kraja potpuno razocaranje. Poceo po treci put da gledam Luthera, prvu sezonu. Nikad nisam izdrzao duze od 15 minuta, sad sam odgledao celu sezonu. Kakvo EPSKO SRANJE je serija!! Apsolutno nenadjebivo.
3opge Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Just now, chandra said: Hidden do kraja potpuno razocaranje. Poceo po treci put da gledam Luthera, prvu sezonu. Nikad nisam izdrzao duze od 15 minuta, sad sam odgledao celu sezonu. Kakvo EPSKO SRANJE je serija!! Apsolutno nenadjebivo. ajd da i ti jednom ubodes
אַף אֶחָד Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 26 minutes ago, 3opge said: ajd da i ti jednom ubodes Sta si mi se ti, koji kurac, navalio na grbacu? Neki licni issue kojeg nisam svestan? Just fuck off.
3opge Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 1 hour ago, chandra said: Sta si mi se ti, koji kurac, navalio na grbacu? Neki licni issue kojeg nisam svestan? Just fuck off. hhaha, e chandrice chandrice
אַף אֶחָד Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 12 hours ago, 3opge said: hhaha, e chandrice chandrice Ajde zajebi s tom pasivnom agresijom. Forum je ionako tesko citljiv i bez nepotrebnog proseravanja.
אַף אֶחָד Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Krenuo da gledam kanadsku seriju Cardinal. Prve dve epizode obecavaju. Mnogo vec vidjenih elemenata, po stilu cross-over UK i americkih serija. Odlicna atmosfera i gruesome murders. Jedan slucaj po sezoni plus paralelna istraga (da ne spojlujem). Taman da me odrzi budnim... Ima tri sezone po 6 epizoda.
đorđe geprat Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 maločas sam završio gledanje 7/7 serije po le kareu "a perfect spy". dobra. imao sam problem sa gledanjem / navikavanjem jer sam našao verziju sinhronizovanu na španski. bilo je mučenje prve dve epizode, morao sam da ih ponovo odgledam, radnja mi je "bežala" zbog jezika. želim vam da nađete pravu verziju.
אַף אֶחָד Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 1 hour ago, djordje geprat said: maločas sam završio gledanje 7/7 serije po le kareu "a perfect spy". dobra. imao sam problem sa gledanjem / navikavanjem jer sam našao verziju sinhronizovanu na španski. bilo je mučenje prve dve epizode, morao sam da ih ponovo odgledam, radnja mi je "bežala" zbog jezika. želim vam da nađete pravu verziju. Imam to na dvd. Sjajno! Nadji i knjigu, jedan od najboljih Le Carrea.
gagilija Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 On 4.2.2019. at 11:28, chandra said: Krenuo da gledam kanadsku seriju Cardinal. Prve dve epizode obecavaju. Mnogo vec vidjenih elemenata, po stilu cross-over UK i americkih serija. Odlicna atmosfera i gruesome murders. Jedan slucaj po sezoni plus paralelna istraga (da ne spojlujem). Taman da me odrzi budnim... Ima tri sezone po 6 epizoda. odlicna serija. bas sam odgledala prvu sezonu i pocela drugu. mozda jeste vec vidjeno, ali dobro uradjeno, i atmosfera i likovi.
Recommended Posts