Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ne smem s posla da kopam po pajratu, recite mi ima li tamo taj Engrenages sa hard eng titlovima?

Posted (edited)

ima al su sa manje seedera (5-6)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Skinuće se to, skinuće se :)

Posted

ma nije 5,6, milijuni ljudi skidaju. bbc sezonska pakovanja, dakle sve sa hc eng sub.

Posted

3b9af7b8488f4ff1bfad6d7faa980b7a_mr-burn

Posted

Odgledao sam prve tri sezone BBC Wallandera. Definitivno gledljivo, pa cak i navlaka. Zapleti su mi najslabiji deo - pojedinacno cak i ne toliko, ali izgleda da je jedan od zakona krimi serija - sto manji grad, to vece globalne zavere se kroz njega prelamaju. (Wallander kojeg sam ranije gledao je def. bio skandinavski i nije mi legao kao ovaj. Mozda mu dam drugu sansu.)

3.5 od 5 na mojoj skali.

Posted

Ja nisam bio u stanju da to nastavim da gledam. Skandinavski izvor je toliko loš da čak ni Kenneth Branagh nije ništa mogao...

Posted

Fala. Valjda je ova bolja, nema komentare ni ocene doduše.

Pet sezona bog te mazo :mellow: Ovo će zahtevati commitment.

Posted

Fala. Valjda je ova bolja, nema komentare ni ocene doduše.

Pet sezona bog te mazo :mellow: Ovo će zahtevati commitment.

Mozda da ga trazis pod 'Spiral'?

Posted

Može i po indexu prežvakanih motiva sterilno i pretenciozno trpanih lopatom u svaku epizodu...

Posted

Mozda da ga trazis pod 'Spiral'?

Jesam, jesam, nema bog zna šta više hitova. Meh, biće skinuto za pola sata, pa sad šta je tu je.

Posted

Paula (BBC)

3623.jpg?w=620&q=20&auto=format&usm=12&f

Ako se po prvoj epizodi miniserija poznaje, ovo će da bude dobro. Obično sačekam da odgledam sve pa da dam sud, ali samo ova prva je bila dovoljna da se kaže da je odlično urađena. Mračna, teskobna, tenzija izbija iz svakog segmenta.

Posted

Ima na BBC on demand, odlično, gledaće se