Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)

+1

Da se složim. DCI Huntley zajebana do koske.

Super voze

Edited by Garnirung
Posted

jesi gledala? bokteee!!!! juce sam odvalila tri zadnje, sve vreme oci i usta su mi bili u O, nijedne bore na mom sredovecnom licu, sve se zateglo od uznemirenosti i uzbudjenja  :lolol:

bice jos sezona...

Još pitaš ! Čekala sam poslednju epizodu ko narkoman u krizi, pratila kad se završava na bbcju pa pravo u kiosk, fala ažurnim prodavcima do nebesa,  i sad zamisli mog užasa kad sam utvrdila da sam od 5 ponuda sa šaltera uzela jednu koja nije cela, falilo poslednjih 15 minuta. Tu su već ruke počele da mi se tresu , uzmem još 2 iste bez kraja tek treća je bila ok. Pola 1 u noć a ja nagarila zvuk da bolje čujem svaku reč , jednako bez bora ko i ti , puls i pritisak  na nivou. Šta reći sem živili i borili se ovo troje  sve do penzije kako i predvidjaju :ziga:

Ok, to što sam i na tw upratila i na fb lajkovala  i nije najgore, najgore je što sam čitala komentare još sat posle odgledane epizode. I jedva čekam nastavak

Posted

JŠta reći sem živili i borili se ovo troje  sve do penzije kako i predvidjaju :ziga:

:lolol:

• 2 weeks later...
Posted

Clique (BBC3)

Brate, što sam želeo da mi se ovo dopadne. Skinuo pre neko vreme i čekao da imam 2-3 dana na raspolaganju da ga spičkam u kontinuitetu. Kad ono... bledo, vrlo bledo, a kad sam video da je ovo pisala Jess Britain koja je napravila i Skins, baš sam puno očekivao. Sve kliše do klišea, užasno banalni razgovori, potpuno plot-driven akcija gde se stvari dešavaju sasvim nekonsistentno i likovi postupaju bizarno samo da se desi to-i-to. I čudno za BBC, baš loša gluma.

No ajde da ga turim ovde, možda se dopadne nekome ko nije zahtevan kao Moje Visočanstvo.

Posted

Odgledao Gomoru, bilo je izuzetno mucno ali i zanimljivo. Ne bih ni gledao da nije bilo kurioziteta da je u potpunosti na napolitanskom jeziku.

Posted

Ja bindzujem Engrenages 

odlicna realna serija o policiji, sudijama, advokatima, tuziocima...

Posted

Ja bindzujem Engrenages 

+100000

jedva cekam novu sezonu, valjda ce biti emitovana konacno, trebalo je jos prosle zime

Posted

završio drugu sezonu bosch-a

dosta dobro. čak može i preporuka

Posted

završio drugu sezonu bosch-a

dosta dobro. čak može i preporuka

Mislim da smo ga pominjali/hvalili na omiljenim serijama - sad pravo na trecu sezonu.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

Odgledao Gomoru, bilo je izuzetno mucno ali i zanimljivo. Ne bih ni gledao da nije bilo kurioziteta da je u potpunosti na napolitanskom jeziku.

To je bio i moj doživljaj, zanimljivo ali mračno i mučno i taj osećaj traje posle svake epizode
Posted

bosch se ne prepricava, bosch se dozivljava ❤️

Posted

Ja bindzujem Engrenages 

pocela sinoc kad sam procitala ovo tvoje. nije lose. jedino ne mogu da skapiram kako su provalili identitet zrtve i ni iz cega zavrsili pred njenim vratima?!

Posted

Koja sezona?

Slucajno poslato sa Tapatoka