Garnirung Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) +1 Da se složim. DCI Huntley zajebana do koske. Super voze Edited May 2, 2017 by Garnirung
ljuttko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 jesi gledala? bokteee!!!! juce sam odvalila tri zadnje, sve vreme oci i usta su mi bili u O, nijedne bore na mom sredovecnom licu, sve se zateglo od uznemirenosti i uzbudjenja bice jos sezona... Još pitaš ! Čekala sam poslednju epizodu ko narkoman u krizi, pratila kad se završava na bbcju pa pravo u kiosk, fala ažurnim prodavcima do nebesa, i sad zamisli mog užasa kad sam utvrdila da sam od 5 ponuda sa šaltera uzela jednu koja nije cela, falilo poslednjih 15 minuta. Tu su već ruke počele da mi se tresu , uzmem još 2 iste bez kraja tek treća je bila ok. Pola 1 u noć a ja nagarila zvuk da bolje čujem svaku reč , jednako bez bora ko i ti , puls i pritisak na nivou. Šta reći sem živili i borili se ovo troje sve do penzije kako i predvidjaju :ziga: Ok, to što sam i na tw upratila i na fb lajkovala i nije najgore, najgore je što sam čitala komentare još sat posle odgledane epizode. I jedva čekam nastavak
darling Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 JŠta reći sem živili i borili se ovo troje sve do penzije kako i predvidjaju :ziga:
Marvin (Paranoid Android) Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Clique (BBC3) Brate, što sam želeo da mi se ovo dopadne. Skinuo pre neko vreme i čekao da imam 2-3 dana na raspolaganju da ga spičkam u kontinuitetu. Kad ono... bledo, vrlo bledo, a kad sam video da je ovo pisala Jess Britain koja je napravila i Skins, baš sam puno očekivao. Sve kliše do klišea, užasno banalni razgovori, potpuno plot-driven akcija gde se stvari dešavaju sasvim nekonsistentno i likovi postupaju bizarno samo da se desi to-i-to. I čudno za BBC, baš loša gluma. No ajde da ga turim ovde, možda se dopadne nekome ko nije zahtevan kao Moje Visočanstvo.
Meazza Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Odgledao Gomoru, bilo je izuzetno mucno ali i zanimljivo. Ne bih ni gledao da nije bilo kurioziteta da je u potpunosti na napolitanskom jeziku.
stajebrebilo Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Ja bindzujem Engrenages odlicna realna serija o policiji, sudijama, advokatima, tuziocima...
gagilija Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Ja bindzujem Engrenages odlicna realna serija o policiji, sudijama, advokatima, tuziocima... +100000 jedva cekam novu sezonu, valjda ce biti emitovana konacno, trebalo je jos prosle zime
kud u maglu Simoviću Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 završio drugu sezonu bosch-a dosta dobro. čak može i preporuka
jms_uk Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 završio drugu sezonu bosch-a dosta dobro. čak može i preporuka Mislim da smo ga pominjali/hvalili na omiljenim serijama - sad pravo na trecu sezonu. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Sara Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Odgledao Gomoru, bilo je izuzetno mucno ali i zanimljivo. Ne bih ni gledao da nije bilo kurioziteta da je u potpunosti na napolitanskom jeziku.To je bio i moj doživljaj, zanimljivo ali mračno i mučno i taj osećaj traje posle svake epizode
darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ja bindzujem Engrenages odlicna realna serija o policiji, sudijama, advokatima, tuziocima... pocela sinoc kad sam procitala ovo tvoje. nije lose. jedino ne mogu da skapiram kako su provalili identitet zrtve i ni iz cega zavrsili pred njenim vratima?!
Recommended Posts