Jump to content
IGNORED

Fortitude-It's not just cold that kills...

archi

Recommended Posts

Posted (edited)

gde izadje mokar na onu ladnoću, em pati od nejebice, još će i upalu pluća da navuče :(

tičer je ubica

Edited by Malvo
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

29

• Frank Pembleton

16

• Arkadija

15

• Malvo

15

Posted

Да ли сте ви гледали делове епизоде где се прича о неком геолошком открићу које нема везе са фосилима смрзнутим у пермафросту.

Sent from my iPhone using Tapatalk

meni se čini da je neko spomenuo da postoji mogućnost da je u pitanju nalazište nafte nepoznatih dimenzija (veličine belgije ili sobe u kojoj se taj ko je to spomenuo nalazi).

nadam se da nisam pogrešno čula ili još gore isfantazirala, a mrzi me da ponovo gledam epizodu.

Posted (edited)

spomenuo je to istražitelj svom pretpostavljenom.

sklopiće se na kraju neka pričica od svih opštih i pojedinačnih hintova: nafta, mamut i neumiranje u ledu (uz promrzlog polucrnca); nerus i crnac, španjolka koja beži od nekoga i tičer bolesnog izgleda.

Edited by Malvo
Posted

XUICTxU.png

There's never been a violent crime in ​Fortitude - until now.

Posted

Шта једу међеди на том острву? <_<

Posted (edited)

Odgledao 3 epizode...Celavi ce da ih jebe sve...

Mada ajde da proverim:Ona pandurka pita mortona kako je dosao tako brzo ispada da je pre ubistva onog u kuci krenuo.Cini mi se da je twist da je on dosao da istrazi ubistvo onog prvog koga je krenuo da jede meda?

Edited by Frank Pembleton
Posted

ma ne, deda je prijavio ubistvo onog što ga je gustirao meda i profesora, koga su prvo proglasili mrtvim i to se proširilo po naselju, pa su onda videli da je ipak živ i odneli ga u bolnicu gde je umro par sati kasnije na operacionom stolu...
- za to je optužio šerifa koji je ovo dvoje likvidirao po naredbi gradonačelnikinje ^_^

Posted

ma ne, deda je prijavio ubistvo onog što ga je gustirao meda i profesora, koga su prvo proglasili mrtvim i to se proširilo po naselju, pa su onda videli da je ipak živ i odneli ga u bolnicu gde je umro par sati kasnije na operacionom stolu...

- za to je optužio šerifa koji je ovo dvoje likvidirao po naredbi gradonačelnikinje ^_^

Da ali kad mu je ona pandurka uporedija kad je ovaj profa ubijen, i kad je ovaj stigao na ostrvo ispada da je krenuo pre ubistva profesora?

BTW, potpuno mi je cudno da su zvali prilicno poznatog glumca za profesora, da ga ucmekaju odma.Mada eno vidim na imdb on se vodi kroz sve epizode da glumi.Znaci ili ce neku glupost da smisle ili ima brdo flesbekova

Posted

@fortitude

zaboravio sam kako/cime je frank umazao majicu i kad.

Posted

@fortitude

zaboravio sam kako/cime je frank umazao majicu i kad.

Svojom krvlju valjda kad je taslacio onu lujku, izgreban na grudima valjda

Posted

Svojom krvlju valjda kad je taslacio onu lujku, izgreban na grudima valjda

:mad: , najbolja mačka :torbica:  u seriji 

Posted

Kako ga je to izgrebala preko majice, pobogu? I na koju foru svi šetaju po -30 poluobučeni? Ne samo što šetaju, nego su sposobni i seksualno da opšte...

Posted (edited)

ма није га она изгребала, има мало крви на грудима али то опере након што скине мајицу, такође мајица је крвава и на леђима... сад сам провртео ту сцену

такође, не мислим да мамут игра ту неку претерано битну улогу кад је у питању стодарт тј. не би требало да има везе са његовим извештајем, јер се помиње да је написао нови којим се не одобрава градња хотела, а писање новог извештаја на основу мамутског зуба у тренутку кад нити са сигурности може да зна да остатак мамута постоји, нити где се налази, не би имало никаквог смисла

Edited by Dionysos
Posted

ebali ih vetar i muzika u pozadini, ponadah se da ću da ubijem vreme do utakmice, ali moraću da čekam titl, pola ne čujem ili ne razumem :isuse: ili da gledam kao filmove na prozibenu kad sam imao deset godina

Posted

Ja se strpim dok izađe onaj italijanski fajl, sa dual audiom i ubačenim eng. titlom, kvalitet vrhunski a nema ni patnje oko traženja titla. Jeste svaka epizoda 1,4 GB, ali onu arktičku ljepotu je greota gledati na nižem kvalitetu slike.