April 10, 20204 yr 6 hours ago, *edited by mod said: Nego jel mene utisak malo vara ili je u BB Saul Majka u startu tretirao blago receno kao nebitnog lika. Ako vara tebe, vara i mene. Al' mislim da se ne varamo. I jeste tako predstavljeno, jer: Sol je ordinarna somina + budala + patologija od lažova - nadobudna, prepotentna, ubeđena da sve najbolje zna i da je uvek u pravu, (zanemariću činjenicu, bar dok ovo pišem, da ga obožavam), a Majk, Majk je savršenstvo nastalo ujedinjenim naporima svemira, kosmosa i vasione.
April 10, 20204 yr Bila je jedna epizoda sa uvodom iz vremena kad se sve raspadalo u BB i kad je sekretarica unistavala dokumentaciju a Sol pakovao pare i suvenire. Tad je Sol dao sekretarici vizit kartu da zove advokata ako joj zatreba pomoc te vrste i da kaze da je salje Dzimi. Drugi dogovor koji su napravili je da se sekretarica javi na poziv upucen u govornicu u neko vreme. Ne verujem da Sol ima nesto posebno da razgovara s njom i da je verovatnije da ce mu trebati da bi prenela poruku nekome. Pretpostavljam da ce to biti deo radnje iz vremena BB i da je Kim, to je sad vec ocigledno, jedini advokat kome veruje kao i jedina osoba kojoj ima nesto da poruci. Edited April 10, 20204 yr by jimi
April 11, 20204 yr Saula I Majka znamo šta čeka. Dosta je izvesno da će i mladi meksikanac i Lalo najebati do kraja serije. Jedan verovatno već ove sezone.Za sad mi je bitno da drži pažnju uprkos izvrsnosti + da na kraju Kim završi sa happy endom. Sent from my H3213 using TapatalkU drugoj sezoni BB kad se prvi put Saul sreće sa protagonistima (scena u pustinji kada ga drže at gun point) on kaže ako vas šalje Lalo nisam ja kriv to je sve Ignacio zamesio. Moja pretpostavka je da su namestili Lala i da je ovaj ili u zatvoru ili je pao u nemilost kartela i morao se povući u Meksiko a Ignacio je izašao iz posla kako je i bio plan...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
April 15, 20204 yr Ali Kim vs Lalo, deveta epizoda, 54:35 - 57:17 - , mada bi bio greh ne oceniti celu epizodu 10/10.
April 15, 20204 yr Jebena Kraljica Kim#svakaslučajnostsanaslovomosmeepozode(ni)jeplaniranaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 16, 20204 yr Odlicna epizoda a vala i sezona. Do sad najbolja. Kim kao i obicno pokidala. Daj sad finale pa da izginemo.
April 21, 20204 yr Kakav glup kraj i jos pola epizode na spanskom. Ko nije gledao prvo da nadje titlove.
April 21, 20204 yr Za sledece sezone odlucili se da idu u real time, tako da je 45 min serije = 45 min pravog zivota. Tako mogu da istancuju jos 10 sezona lagano, da bude pre dogadjaja u BB. Ili, ubace kompjuterski u pozadinu Voltera kad zatreba i serija se vrti sta je sol radio dok je volter lupao vrata od nail salona Jos nije mrtva krava moze jos da se izmuze
April 21, 20204 yr 1 hour ago, Blojler said: Za sledece sezone odlucili se da idu u real time, tako da je 45 min serije = 45 min pravog zivota. Tako mogu da istancuju jos 10 sezona lagano, da bude pre dogadjaja u BB. Ili, ubace kompjuterski u pozadinu Voltera kad zatreba i serija se vrti sta je sol radio dok je volter lupao vrata od nail salona Jos nije mrtva krava moze jos da se izmuze Mogli bi i da čitavu jedni sezonu posvete događajima koji su se zbivali dok su Walter i Jesse lovili muvu po laboratoriji...
April 22, 20204 yr 11 hours ago, Indy said: Kakva hebena sezona:))) +1 malo slabije finale u odnosu na sezonu ali generalno bez zamerke. Sad jos 13 epizoda ali Boga pitaj kada ce to da krene da se snima i kada ce da izadje.
April 22, 20204 yr Bice opet jedno 2 godine dotle... (mislim, bilo bi verovatno dogodine, a sa coronom, ko zna.)