Timmy Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 ma s` jedne strane se sprdam.. a s` druge.. posle raspada YU, meni je Peja nas top igrac moze se raspravljati da li on ili Bodiroga, ali prednost dajem Peji ^_^ meni je ovde najinteresantniji duel Kukoc vs Drazen jesam mladji, ali sam dosta kaseta odgledao i kasnije Kukoca pratio u NBA na BK Tonija naravno volim zbog zutog dresa, ali bih rekao da je Drazen bio bolji. Masina za punjenje. Assassin enivej, kod mene je sve jasno.. ToniK mi je omiljeno pice zbog zna se vec koga, a vidi se i ciji avatar furam :D Ma i ja se delom salim, dobar je Peja, ali su mi 5 nabrojanih ipak malo bolji... A sto se tice Drazen - Kukoc, nema tu mnogo razmisljanja. Meni su njih dvojica na prva dva mesta ove liste. Genijalci ovog sporta na razlicite nacine.
levi Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 meni je ovde najinteresantniji duel Kukoc vs Drazen Po "omiljenosti" nema nikakvog duela, Kukoč je bio omiljen lik gde god da je igrao. Dražen je malo dobio na ljudskom liku tek kad je otišao u Ameriku
kralj Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Njih dvojica su sudar svetova. Jedan predator i fanatik, drugi umetnik. Plus, Kukoč je jedan od najinteligentiji sportista koje sam gledao. Od pobrojanih samo Bodiroga može da se uporedi. I izgubi.
Have_Fun Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Po "omiljenosti" nema nikakvog duela, Kukoč je bio omiljen lik gde god da je igrao. Dražen je malo dobio na ljudskom liku tek kad je otišao u Ameriku da da, pardon ipak je tema "omiljenost" :D
Timmy Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) kad onako igras kosarku kao sto je to Drazen radio, nema uopste potrebe da budes omiljen covek :D Al naravno stoji sve to sto pisete, dva su sveta bili, ali oba vrhunska. Edited January 17, 2015 by Timmy
kobni zelaya Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Fali Krvavac iz Bosne, onda dvojac iz Slobode Dite - Pilavdžić i Talijan i naravno Marelja iz Šibenke. Duleta Kerkeza da i ne pominjem..... p.s. Gde je Zorkić?
MocaVukotic Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 đorđević - danilović - nakić - koprivica - stevanović (rebarac) đorđević - d.petrović - kukoč - savić - divac (rađa)
levi Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Gde su košarkašice, Danira Nakić? Sad vidim da je (bila) poslanica hdz
MocaVukotic Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 angelovska - arbutina - nakić - počeković - mujanović (golić)
MocaVukotic Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Moco, ne vidim ti glasove u pollu. dražen, bodiroga, danilović, đorđević, divac
MayDay Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Ju! Izvini, molim te! Tražila te na kraju spiska pošto si se tek sad javio. :D
Recommended Posts