Timmy Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Meni sad zao Viktora, ocigledno je imao najtezi zreb. Kako nije naleteo na Nadala ili tako nekog levog... :D Al ne bih ja nikako otpisivao Nadala. Veliki je to borac i ovakvi poraza njega cine samo jacim. Ima vremena do sljake da se on dobro oporoavi i pripremi.
goofs Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ima vremena, ali pitanje je da li moze. Pricalo se o tome milion puta, on je fizicki dominantan igrac, a kad se to ukloni kao faktor onda budu ovako problemi protiv likova kao sto je Berdih.
Time Crisis Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Teško da ima nešto pozitivno za Nadala u ovom porazu i uopšte turniru. Pobedio par igrača izvan top 100, raspalog Južnija/Andersona i izgubio od prvog čestitog. Ali videćemo već.
Arkadija Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Izgleda da su Oziji malo razljutili Endija, pa im se osvetio osvojivši i drugi set.
duda Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 unapred se radujem meču škota I čeha, tu bi moglo da bude svašta.
Tsai Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zapravo, nema šaje da Novak uzima ovo. Marej, Berdih i Nishi su daleko, daleko bolji utisak ostavili. Uprskaće 100%
duda Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 ja isto mislim, teško da nole može toliko da podigne formu za par dana. o samopouzdanju da ne pričam
valter Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ni ja ne bih otpisivao Nadala,za deo sezone na sljaci.Mozda preskoci dva mastersa u Americi da bi se bolje spremio za sljaku.Da ce ponovo osvojiti RG je izvesno,nesto ne vidim nekoga ko ce ga tamo pobediti.Osim ako se bas potpuno fizicki ne raspadne.
Timmy Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zasto mislite da Novak ne moze? Cime su to ostali ispred njega? Ne tvdrim da sigurno uzima, ali svakako ima ubedljivo najvise sansi.
duda Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 zato što je pokazao manje od konkurencije . do sada
Timmy Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Evo napokon brejka Kirgiosa. Al kako se vidi da Mareja mali nervira, par puta se bas videlo u pogledu
Time Crisis Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 zato što je pokazao manje od konkurencije . do sada Evenutalno manje od Berdiha, ne vidim šta su to ostali više pokazali. Novak je valjda samo jednom izguibo servis na celom turniru.
Tinman Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 @Timmy +1 Meni se cini da je igrao onoliko koliko je trebalo da prodje, ipak je ovo turnir koji traje dve nedelje.
Timmy Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) zato što je pokazao manje od konkurencije . do sada Ne mogu se sloziti :) Novak nije imao potrebe da pokazuje vise od ovog sto je pokazao. Kad zatreba dici ce on nivo igre. To ce se videti vec nocas sa Raonicem Doduse, nisam Berdiha mnogo gledao, al na nevidjeno ni on nema mnogo sta da trazi. Edited January 27, 2015 by Timmy
FPLS Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 U kom smislu manje? Ima manje vinera na turniru od ostalih, vise duplih gresaka? Covek igra koliko mu je potrebno, nije izgubio set do sad, svaki mec je lagano resio. Jedino se malo pribojavam Nisikorija jer mu ne lezi, ako udje u finale dobice Mareja/Berdiha levom rukom.
Recommended Posts