189- Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 ocekivano... izgleda da ce rafa i ove godine samo na sljaci biti strah i trepet™ a na ostalim turnirima pa i ne bas. steta.
James Marshall Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Gledao sam samo treći set, koji je bio izgleda najneizvjesniji i zaključak je - Rafa patetičan. Držao ga je Berdić u meču svojim "neželjenjem" pobjede. Mislio sam da će se Berdih usrati od pobjede ali Rafa je bio previše očajan. Rafa se baš ofucao dok je Berdih izgledao kao man possessed, i to bukvalno, nisam ga gledao odavno i da nisam znao da je on jedva bih ga prepoznao, nešto kao da je smršao, oči crvene, podočnjaci ali je igrao kao da mu ništa ne fali.
Max Morlock Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 ...Berdih izgledao kao man possessed, i to bukvalno, nisam ga gledao odavno i da nisam znao da je on jedva bih ga prepoznao, nešto kao da je smršao, oči crvene, podočnjaci ali je igrao kao da mu ništa ne fali.Isti utisak. Imao je taj True Blood look, pomalo zastrašujuće :D
duda Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 jel' izašlotm saopštenje da je wannabe goat povređen nešto ? msm, bilo bi baš nemoguće da ga je berdih (čuj, berdih) otresao zdravog
Time Crisis Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) ocekivano... izgleda da ce rafa i ove godine samo na sljaci biti strah i trepet™ a na ostalim turnirima pa i ne bas. steta. Ako bude ovako igrao neće biti ni na šljaci, kao što uostalom nije bio ni prošle godine, mada je Novak ipak uspeo da se raspadne na RG-u. <_< jel' izašlotm saopštenje da je wannabe goat povređen nešto ? msm, bilo bi baš nemoguće da ga je berdih (čuj, berdih) otresao zdravog Niko ne može da pobedi Berdiha 18 puta zaredom :P Edited January 27, 2015 by Time Crisis
iDemo Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Niko ne može da pobedi Berdiha 18 puta zaredom :P :0.6:
keitel Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Reklo bi se da je ovo početak kraja za Nadala, ali slično sam pomislio kada je Federer prije dvije godine izgubio na US openu od Robreda. Ovi najveći uvijek nađu način da se povrate, vidjećemo kako će teći sezona na šljaci.
Zli Gli Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nadal ocigledno bio povredjen, inace bi rutinski dobio... NOT! Da mi je neko pricao da cu se radovati gnjidinoj pobedi i to duplo, jer sam ga ispratio i singlom za 1500 dindzi... rekao bih mu da je lud... ali eto, desilo se :D
Arkadija Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Mislim da je to "nešto" što je Berdihovu igru podiglo na viši nivo, odsustvo kačketa. Čoveku su se otvorili vidici, spao je teret sa glave, kosa je prodisala, poleteo je po ternu. E, gde bi mu bio kraj da nikada nije igrao sa kačketom na glavi.
valter Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Mislim da je to "nešto" što je Berdihovu igru podiglo na viši nivo, odsustvo kačketa. Čoveku su se otvorili vidici, spao je teret sa glave, kosa je prodisala, poleteo je po ternu. E, gde bi mu bio kraj da nikada nije igrao sa kačketom na glavi. +1 To su one sitne stvari koje odlucuju mec :D
Recommended Posts