January 26, 201510 yr :) Mali je u dublu uzeo Vimbldon pre 2-3 godine, nije dete. U kom dublu? Juniorskom?
January 26, 201510 yr mmnj, berdic dobija i ja verujem da moze dobiti. a necu igrati na kladionici jer hocu da uzivam u mecu ;D
January 27, 201510 yr Juniorskom.naravno. Juniorski singl ne znači ništa, a dubl verovatno još manje. :)
January 27, 201510 yr Loše igra/kreće se? Nije 100% spreman i fit došao na AO i ovo je bilo očekivano. Još Mmarej daNas da otpadne i Nole neće imati izbora osim ispadanja sutra
January 27, 201510 yr Loše igra/kreće se? This. A ne bi me iznenadilo da Novak časti. Kad je beg bio cicija...
January 27, 201510 yr U jbt :o Gledam ne verujem... mada, opet, niko ne ume da se raspadne ko gnjida, so...
January 27, 201510 yr Odigrao je Tomaš dobro, ali je uglavnom Rafa užasan bio. Da je neko drugo ime, reklo bi se da ga je Berdih rutinirao, mada i ja nisam gledao od samog početka, uključio se pred kraj prvog seta. Slično kao protiv Kevina u prvom setu, samo što je Berdih klasa za njega edit: šta reći, kad ga je Tomaš šamarao i bekhendom Edited January 27, 201510 yr by Garnirung