Timmy Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 I onda 2 min ozbiljne igre i brejk. Servira za pobedu.
Arkadija Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 U ovom gemu Novak je pokazao Mileru šta su pasingšotovi.
duda Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 novak servira za meč btw, ako neko nije zapazio, brajan bros ispali
duda Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 (edited) sutra sve dobri mečevi u najavi samo mislim da će kirgios da pukme pod pritiskom i izgubi lakše od očekivanog zapravo, ni od berdiha ne očekujem ništa da se ispravim: sutra mogući dobri ženski mečevi Edited January 26, 2015 by dùda
iDemo Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 samo mislim da će kirgios da pukme pod pritiskom i izgubi lakše od očekivanog :) Mali je u dublu uzeo Vimbldon pre 2-3 godine, nije dete.
duda Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Cetnik s reketom caruje indy,, a da ti malo odeš na poklonjenjetm
duda Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 :) Mali je u dublu uzeo Vimbldon pre 2-3 godine, nije dete. nije, ali ogromansu pritisak stavili na njega a i endi mi je simpatičniji
iDemo Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 a i endi mi je simpatičniji Srecom ima ona narodna o ukusima... :) Inace, meni je jedino bitno da dobije jedan od nashih - Djovak ili Rafa. Prvi jer je bash nash a drugi da bi bio korak blize ispravljanju istorijske nepravde - da Rodzera Lepokosog zovu goat-om a on ima negativan head-to-head sa Rafom...
duda Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 a drugi da bi bio korak blize ispravljanju istorijske nepravde - da Rodzera Lepokosog zovu goat-om a on ima negativan head-to-head sa Rafom... ovde se ne bih složila, ali to je već druga tema
Recommended Posts