January 26, 201510 yr Author sutra sve dobri mečevi u najavi samo mislim da će kirgios da pukme pod pritiskom i izgubi lakše od očekivanog zapravo, ni od berdiha ne očekujem ništa da se ispravim: sutra mogući dobri ženski mečevi Edited January 26, 201510 yr by dùda
January 26, 201510 yr samo mislim da će kirgios da pukme pod pritiskom i izgubi lakše od očekivanog :) Mali je u dublu uzeo Vimbldon pre 2-3 godine, nije dete.
January 26, 201510 yr Author :) Mali je u dublu uzeo Vimbldon pre 2-3 godine, nije dete. nije, ali ogromansu pritisak stavili na njega a i endi mi je simpatičniji
January 26, 201510 yr a i endi mi je simpatičniji Srecom ima ona narodna o ukusima... :) Inace, meni je jedino bitno da dobije jedan od nashih - Djovak ili Rafa. Prvi jer je bash nash a drugi da bi bio korak blize ispravljanju istorijske nepravde - da Rodzera Lepokosog zovu goat-om a on ima negativan head-to-head sa Rafom...
January 26, 201510 yr Author a drugi da bi bio korak blize ispravljanju istorijske nepravde - da Rodzera Lepokosog zovu goat-om a on ima negativan head-to-head sa Rafom... ovde se ne bih složila, ali to je već druga tema