ivy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Meni je utisak da se igra loš tenis i da ima neverovatnih raspada meni je to utisak cele prosle sezone
Zli Gli Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 sramim se priznati, gledao bih ovaj film Meni one obe nikakve, pogotovo Azarenka koja se trudi da bude neki zabavljac a harizmaticna je koliko i drvo.
James Marshall Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Meni je Azarenka baš kul što kad se popne recimo na štikle izgleda kao pile sa sisama, ima taj neki drvosječa momenat kod nje, dok je Karolina prava ona njanjava razmažena princeza, tako da bih gledao kako je Vika, što kaže rene, "rastura". Ima tu potencijala.
theanswer Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Karolina je super. A kad sam pričao o kvalitetu tenisa, mislio sam na muški, o ženskom ne bih da pišem
mlatko Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 znaci Viktor oko 3? navijam sat na 6 da odgledam kraj 4 i peti set
valter Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sto bi bilo lepo da Bagdatis dobije Dimitrova :D
Mil@n Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sto bi bilo lepo da Bagdatis dobije Dimitrova :D Kako je krenuo... Igra ko u najboljim danima.
theanswer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Prva brejk lopta u setu na 4:5 i 30:40 servis Troickog i on odservira duplu grešku I naravno brejk odmah na početku drugog. To bi bilo to što se ovog meča tiče. Vidi se razlika u klasi iz svakog udarca, Viktor samo iz servisa bukvalno može do poena i sa osnovne linije ga šije Berdih samo tako. Bio je gem u prvom setu gde Berdih nije ubacio prvi servis a dobio ga sa 15. Edited January 23, 2015 by theanswer
Mil@n Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Prva brejk lopta u setu na 4:5 i 30:40 servis Troickog i on odservira duplu grešku I naravno brejk odmah na početku drugog. To bi bilo to što se ovog meča tiče. Čekaj malo, timmy rekao da Viktor dobija, ja se ne brinem :D Cenim da će Viktor sve više da pada kako meč odmiče, a ako se dođe kojim slučajem do 4 i 5 seta ima da mu se olupaju o glavu svi ti silni mečevi što je odigrao u poslednje vreme, mada ko zna. Nije ni Berdih simbol stabilne i sigurne igre.
theanswer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Ma Berdih potpuno kontroliše ovaj meč, bolji je u svakom aspektu igre, morao bi epski da se raspadne, pre će treći set da bude 6:1 ili 6:2 nego što će Viktor da ga uzme. Ali, ko zna... I dok sam ovo pisao brejk opet u prvom gemu. Nije ni zaslužio Viktor ništa bolje, igrao je klasični pušerski tenis danas. Edited January 23, 2015 by theanswer
FPLS Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Sepi servirao za 2-0 protiv Federera, ali naravno nije imao muda da mozda i prelomi mec Ipak dobio u tajbrejku. Edited January 23, 2015 by FPLS
Recommended Posts