Jump to content
IGNORED

Šarli Ebdo

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Sad mešaš Tursku sa najcrnjom Arabijom, što ni epske narodne o Kraljeviću Marku nisu radile :isuse:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wall

132

• iDemo

100

• Weenie Pooh

94

• ToniAdams

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zašto si tako glup danas, objasni mi? Pa ja i kažem da je apsolutna sloboda govora obična parola i da smo svi mi vezani nekim konvencijama, pisanim ili nepisanim.

Čija parola? Ja često naletim na parolu sloboda govora, ali ne i na parolu apsolutna sloboda govora:

Posted

Ne znam je l' bilo ovo. Šarli u poseti Feralu '94.

Posted

samo nastavi da mi protivrecis kondore, pa ces i odavde da letis.

Nasilniče, pretiš novopečenom (ili reinkarniranom) forumašu zbog potpuno nedužne zamene teza  :sleep:

Čija parola? Ja često naletim na parolu sloboda govora, ali ne i na parolu apsolutna sloboda govora:

Baš tako, sloboda govora uvek i svuda podleže zauzdavanju u, manje ili više liberalne, normativne okvire i samim tim nije ni blizu apsolutne slobode. 

Posted

Mada u sekularnoj drzavi moze da se desi da ne moze da se nosi™ kako hoce jer je - eto slucaja - drzava sekularna. Primer Turska 2005te i studentica koja je terala™ Tursku na sud u Strazbur(u) i izgubila... Htela devojka da nosi™ maramu na fakultetu.

Što Turska kad imaš Francusku u kojoj je ista situacija bila sa zabranom verskih obeležja u školama?

I ja u školi nisam hteo da nosim školsku uniformu (zvanu "radna bluza") ali sam morao. Thug life. :(

Posted

Sve je to isto™. Mislim i na Tursku i Francusku, i na društvene slobode zabrane burki i zabrane voženja automobila ili idenja na odbojku. Nema tu razlike.

Принципијелно је то то.

Posted

Nasilniče, pretiš novopečenom (ili reinkarniranom) forumašu zbog potpuno nedužne zamene teza  :sleep:

Pa sad, ne znam kol'ko sam neduzan - al' ovome izgleda i ne treba neki specijalan razlog da pripreti...? :)

Posted

Recimo da su njegove pretnje ozbiljne u meri u kojoj si ti nedužan  :)

Zašto ovome? Ne umeš da pročitaš njegov nik? Pokaži dobru volju, barem dok se ne odomaćiš malo  :D

Posted (edited)

U sekularnoj državi je niko ne tera da se bavi odbojkom i rokenrolom, niti joj iko zabranjuje da klanja namaz ili posti Ramazan.

u sekularnoj drzavi je izgleda zabranjeno biti muslimankom u javnosti. tako i treba, u javnosti zena mora da se ponasa i izgleda pristojno.

Edited by Gandalf
Posted

u sekularnoj drzavi je izgleda zabranjeno biti muslimankom u javnosti. tako i treba, u javnosti zena mora da se ponasa i izgleda pristojno.

Секуларна држава толерише само оно што секуларно свештенство пропише да може да се толерише.

Posted

Секуларна држава толерише само оно што секуларно свештенство пропише да може да се толерише.

Uvek će biti dela populacije koji će se smejati nečijim imaginarnim prijateljima, deo koji će ih ignorisati i deo koji će im savetovati da posete psihijatra. Imaocitm imaginarnih prijatelja imaju više pristupa kojima mogu da se služe prilikom kontakta sa nekim od tri pomenute grupe a koji ne uključuju hladno ili vatreno oružje. Ono što ne mogu je da spreče kritiku religije kada religija pokuša da se nametne kao alternativa eksperimentalnom metodu. Planeta Zemlja nije nastala pre 6000 godina. 

Posted (edited)

Planeta Zemlja nije nastala pre 6000 godina.

To ti u svoja 4 zida :fantom:

Edited by Krampa
Posted

Dobru volju? Spram onoga

Okay, vazi. :)

:lolol:

pa zar nisi primetio da sam ja ovde taj koji se zalaze za slobodu govora? dok bi je recimo ti ogranicavao, samo da se neka budala negde mozda ne uvredi.

Posted

zabavno je procitati ova tumacenja slobode. covek bi rekao da muslimane drze po konc logorima u evropi.

kako tumaci™ zamisljaju da uklope muslimane u zapadno drustvo? mislim, nije da im je tesko iskoristiti beneficje sekularne drzave, cak sta vise, pokazali su nadprosjecan talenat i znanje za koristenje haram mehanizama koje nudi odvratni zapad. sta treba da uradi 1 danska sa ljudima koji jednostavno nece da prihvate norme koje su fundament u drustvu? 

• Create New...