mlatko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Znači opet će odložiti Mari-Koli :D u 5 dana igraće 4 puta :misko:
Grandilof Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Evo ova dva ludaka cepaju, jos ce najverovatnije u treci set... :D Edit : A mozda ipak ne, evo sad Andy vratio brejk. Edited May 7, 2015 by Grandilof
Timmy Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ovo je idiotluk da se igra sport u 3 sata posle ponoci. I ne razumem sto igraci pristaju na to. Strpljenja malo... Povreda očigledno nije zalečena, kada to prođe, Ana će ponovo sve redom da dere. :) Ne, uopste nisi zajedljiv, naporan i nikad ne pises o Ani.
Timmy Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 I kraj sa 6:0 cim sam ja uspeo da se dohvatim TVa. Lipso Kolsrajber. Inace u dublu igraju Viktor i Cilic i prosli u 1/4 finale gde verovatno igraju protiv ZImonje i Matkovskog.
Grandilof Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Nisam ni sumnjao da ce se igrati 3. set, doduse bilo je zanimljivo dok nije Andy nije napravio brejk, posle je bilo rutinski. Ali dobra fora i jedan i drugi pricaju sa svim zivim, publikom, sudijom, trenerima, izmedju sebe, a svaka rec se cuje.
Mil@n Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ne, uopste nisi zajedljiv, naporan i nikad ne pises o Ani. Ne, nisi paljevina.
iDemo Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 "My problem was I couldn't return his first serve," said Federer, who won only 18 of 85 first serve return points. "It was just a horrible performance on the return. That's what cost me the match."
Recommended Posts