jorma shparga Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel zna neko o povećanju naknadu za onlajn plaćanje? Izgleda da je Inteza, ne znam da li su još neke? .... Shiit has hit the fan! Intesa poslala aneks ugovora na 22 strane ja sam na nekoj 5-6 strani i do sada su uveli doplatu za koriscenje rata za master standard karticu ( 50 din po rati) tako da mi je strepnja dublja od nade....
slepa živana Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Jel zna neko o povećanju naknadu za onlajn plaćanje? Izgleda da je Inteza, ne znam da li su još neke? .... Shiit has hit the fan! za fizička lica nije bilo nikakve naknade za onlajn plaćanje. jel to pitaš nešto za firme?
ultra plasticni Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 9 minutes ago, jorma shparga said: Intesa poslala aneks ugovora na 22 strane ja sam na nekoj 5-6 strani i do sada su uveli doplatu za koriscenje rata za master standard karticu ( 50 din po rati) tako da mi je strepnja dublja od nade.... Skocila cena nafte na svetskom trzistu
jms_uk Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 (edited) 14 minutes ago, slepa živana said: za fizička lica nije bilo nikakve naknade za onlajn plaćanje. jel to pitaš nešto za firme? To ce biti promenjeno od 31. maja - 30 din po nalogu (za onlajn i mobilno placanje). Kod Intesa banke, za osnovni racun. ETA: 20 din za hit, 15 za hit plus i bez naknade za magnifica racune. Edited April 2, 2021 by jms_uk 1
slepa živana Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 6 minutes ago, jms_uk said: To ce biti promenjeno od 31. maja - 30 din po nalogu (za onlajn i mobilno placanje). Kod Intesa banke, za osnovni racun. ETA: 20 din za hit, 15 za hit plus i bez naknade za magnifica racune. hvala. a da li možda znaš da li će se isto od tog datuma plaćati i održavanje deviznih računa?
jms_uk Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 24 minutes ago, slepa živana said: hvala. a da li možda znaš da li će se isto od tog datuma plaćati i održavanje deviznih računa? Mislim da ne. Poslao sam ti ceo PDF iz mejla, pa mozes da izbistris svih 12 strana
jms_uk Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 41 minutes ago, slepa živana said: hvala. a da li možda znaš da li će se isto od tog datuma plaćati i održavanje deviznih računa? Ignorisi moj prethodni odgovor, kao i PM. Poslao sam ti ono jer ja imam samo dinarski racun kod njih. Sad sam video kod mame koja ima devizni da se taj PDF razlikuje. Poslacu ti taj. Devizni platni racun sad kosta 120 din mesecno, bez obzira da li je bilo promena u toku meseca. 1
yabadaba Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Jedan devizni eur je besplatan uz intesa hit plus paket koji je taman tolko skuplji od hit paketa.
Frank Pembleton Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Dakle pojačali su globu[emoji769].... Shiit has hit the fan!
jms_uk Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Sta se desilo da odjednom vise banaka povecava/uvodi cene usluga?
napadaj Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Desili su se sporovi zbog troškova obrade i osiguranja kredita koji se broje u desetinama, ako ne i stotinama hiljada. 1
slepa živana Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 6 hours ago, yabadaba said: Jedan devizni eur je besplatan uz intesa hit plus paket koji je taman tolko skuplji od hit paketa. bog zna koliko ja imam deviznih računa. kad god mi je trebalo nešto s devizama, ispadalo je da baš taj račun koji imam ne može za to, taj je štedni, mora drugi... e baš na taj ne mogu dolari, morate da otvorite treći za evre... sad moram da učim bankarstvo dok mi nisu skinuli celu platu na održavanje. 1 2
mraki Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 10 hours ago, jms_uk said: To ce biti promenjeno od 31. maja - 30 din po nalogu (za onlajn i mobilno placanje). Kod Intesa banke, za osnovni racun. A da li se sama usluga plaća ili je uključena u cenu održavanja osnovnog računa? Pre par godina čini mi se nije ni moglo e/mobi bankarstvo uz osnovni račun, morao si imati hit.
jms_uk Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Dodatno se placa. Sada je besplatno uz osnovni nalog koji kosta 195 mesecno. To ‘odrzavanje’ ide na 220, a 30 se dodaje po svakom onlajn placanju. Ako ih imas 10 mesecno, racunaj na dodatnih 300 kinti. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Recommended Posts