December 4, 20195 yr 28 minutes ago, Frank Pembleton said: Brate plaaatinuuuum... Jel ti daju kafu i kolače kad uđeš u ekspozituru? ... Shiit has hit the fan... da brt, i uvek sve preko reda
December 4, 20195 yr da brt, i uvek sve preko redaEee a mi sirotinja na kasa blok i broj [emoji19]... Shiit has hit the fan...
December 4, 20195 yr a kako znaju da si ti ti?sent from bubamotoPa viri mu platinum membršip iz revera!I ti pitaš svašta! ... Shiit has hit the fan...
December 4, 20195 yr 2 minutes ago, gospa buba said: a kako znaju da si ti ti? sent from bubamoto pre no što uzmeš broj, ubaciš vizu u ono sokoćalo, i onda na displeju izniđe slovo P
December 4, 20195 yr To sokoćalo u Intesi ima neki čudan ux, par puta sam se osećao kao debil... edit: siromašan debil Edited December 4, 20195 yr by mraki
December 4, 20195 yr 1 hour ago, renne said: pre no što uzmeš broj, ubaciš vizu u ono sokoćalo, i onda na displeju izniđe slovo P Isto i u Erste...
December 5, 20195 yr Sa prethodnog piša testa: Tačni odgovori> Spoiler Tačni odgovori, ovim redosledom: Ne, Ne, Da, Ne Budi kao David! Edited December 5, 20195 yr by dvb-t manijak
December 5, 20195 yr 7 hours ago, Aleksandar88 said: Šta je sad sa otp retardima? Ne radi m banking, tj blokirali su mi ga i ne javljaju se na bilo koji broj korisničkog servisa? Probao malopre uplatnicu na mbankingu, unesem otp kod dobijem crveni ekran, greška Err-. Desktop bankarstvo prolazi.
December 5, 20195 yr Treba ih menjati, nažalost ništa do februara ne mogu zbog obaveza i potrebe za euro računom.
December 5, 20195 yr 37 minutes ago, Aleksandar88 said: Treba ih menjati +1 suzio sam izbor na 1. erste. 2. uni c. 3. raiff pakao od usluga tj paketa
December 5, 20195 yr Da li postoji neka banka koja ima osnovni racun koji nema troskove kada nema koriscenja racuna?