mraki Posted August 2 Posted August 2 Da li se nedospele obaveze u aplikacijama prikazuju uvećane za neki iznos? Kupih nešto za 400 evra intesinom internet karticom. I sms potvrda mi stigla na 400. U aplikaciji stoji kao nedospela obaveza 428 evra.
Shan Jan Posted August 2 Posted August 2 1 hour ago, mraki said: Da li se nedospele obaveze u aplikacijama prikazuju uvećane za neki iznos? Kupih nešto za 400 evra intesinom internet karticom. I sms potvrda mi stigla na 400. U aplikaciji stoji kao nedospela obaveza 428 evra. I meni se slicno desava. To je valjda rezervisana cifra a posle 2-3 dana ce ti se pokazati tacna. Ne znam zasto. 1
zorglub Posted August 9 Posted August 9 Ajtijevci, posebno vi što radite za banke, čini mi se da je @radisa prava adresa: Šta se dešava sa bankarskim sistemima, pa nešto što je do pre godinu-dve trajalo 3-5 radnih dana (storniranje predautorizacije), sada traje mesec dana? Pričao sam sa kolegama iz ostalih firmi, svi su potpuno zatrpani žalbama o povratu sredstava na račun. Ovo nam se nekada dešavalo samo na karticama ruskih i australijskih banki/banaka, sada svima redom.
radisa Posted August 10 Posted August 10 Ja sam iz banke otisao pre 12 godina... Ono sto onako anegdotalno znam oko bankarskih sistema u srbalja da su banke napustale svoje interne razvoje i kupovale gotova resenja koja su cesto bila bas losa... Pa su to budzili i prilagodjavali, sto nije ispadalo bas najbolje u svakoj situaciji... 1 1
pbg12345 Posted September 1 Posted September 1 jel ima neko danas mozda problem sa nlb bankom? koriscenjem njihove aplikacije/kartice?
Dsnake Posted September 1 Posted September 1 Meni je danas pos odbio karticu 2x, zeni nije. Nisam posle proveravao.
Dsnake Posted September 1 Posted September 1 Ahaha sad su obe neuspesne transakcije prosle iako su bile neuspesne. Kakav raspad.
lord_s Posted October 4 Posted October 4 Da li jos neko ima problema sa Raiffeisen aplikacijom danas? nekoliko placanja od jutros se uopste ne pojavljuju ni na eBanking platformi, ni na aplikaciji.
smooth.Op Posted October 4 Posted October 4 Kad već spomenu Raiffeisen, da li neko korisrin njihov iRačun? Meni to deluje kao dobra opcija za otvoriti i prebacivati novac namenski za online kupovinu.
Shan Jan Posted November 4 Posted November 4 Jel ima jos neko danas problema sa koriscenjem intesa mobi aplikacije ili sam samo ja srecnik?
jms_uk Posted November 4 Posted November 4 7 minutes ago, Shan Jan said: Jel ima jos neko danas problema sa koriscenjem intesa mobi aplikacije ili sam samo ja srecnik? Koje probleme imas? Ja se sad ulogovah OK, i koliko vidim, sve radi.... (iOS) 1 1
Shan Jan Posted November 4 Posted November 4 @jms_uk izgleda je ipak bilo do mene, jedan restart telefona sredio. 1
LaLinea Posted November 5 Posted November 5 On 4. 10. 2024. at 23:22, smooth.Op said: Kad već spomenu Raiffeisen, da li neko korisrin njihov iRačun? Meni to deluje kao dobra opcija za otvoriti i prebacivati novac namenski za online kupovinu. Ja imam njihov iRacun sa virtuelnom karticom, dobra je stvar za online kupovinu, paypal, wallet-e razne, za placanje spotify, clouds i sl. Ja sam npr vezala i naplatu putarina kroz Grcku na tu karticu. Na racunu drzim oko 2k za ove rekurentne naplate, a dodatno uplacujem samo onoliko koliko ocekujem da bude neka veca potrosnja. Odrzavanje racuna se ne placa, iako se taj racun moze dati za bilo kakve uplate i isplate sa njega 1
Zabalujev Posted November 5 Posted November 5 Ja isto tako koristim iRačun. Pošto dobiješ i fizičke i "virtuelne" kartice, mogu i plaćanja u radnji, moja žena tako radi, platu prebacuje na svoj račun i posle koristi Dina karticu. 1
brusli Posted November 5 Posted November 5 Jel ima NLB/Komercijalna, neki tako odvojeni racun za free, za internet placanja i te "rizicne" operacije, da ne ostavljam bas glavni racun na internetu ?
Recommended Posts