Jump to content

Globalno zagrevanje

Featured Replies

Ajdemo u planine

Jer tamo nema zime

• Replies 654
  • Views 83k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

imam ja jednog prijatelja koji je stalno zapitan i koji ništa ne tvrdi, zato što se ništa ne zna, ali stalno ima sumnju   objasnio mi je da je to zato što on misli slobodno, a nauka je dogma

• u tom smislu sam skeptichna u pogledu skeptichara da oni prvo uopshte ne poznaju nauchni metod, ne poznaju gde stoje dinamike i ishodi nauchnog istrazivanja na toj slici i drugo, ne razumeju shta je k

• Zagrevanje je globalno, a raspodela energije se menja što mi vidimo kao lokalne oscilacije. Nege može postati hladnije nego nego nekada davno u isto doba godine. Na primer, sve do sada Evropa je zim

Posted Images

Antarktik, realno

što bi aram reko, a kako ćemo do tamo?

Avijonom, da plivamo? Ne ide...

Prognoziram da ce biti kao i sa ozonskim rupama.

U tim zemljama već sad postoje problemi sa vodom, u narednih par decenija će biti katastrofa. Već sad Indija i Pakistan se međusobno optužuju da menjaju tokove reka, tako da njima dođe više nego što im pripada. U Iranu je sve manje vode u jezerima, Irak je u istom problemu. Itd.

ma ovo je neko lupetanje, ajmo da lupamo tačkice i ložimo ljude

evo

.

15 hours ago, Engineer said:

U tim zemljama već sad postoje problemi sa vodom, u narednih par decenija će biti katastrofa. Već sad Indija i Pakistan se međusobno optužuju da menjaju tokove reka, tako da njima dođe više nego što im pripada. U Iranu je sve manje vode u jezerima, Irak je u istom problemu. Itd.

A mi cemo piti vodu sa arsenikom jer hvala Vucicu.