November 22, 201410 yr Najbolje onda da pozatvaramo biblioteke i muzeje (oh, wait...), umesto da romantično verujemo u nužnost istih. Što se tiče rumunskog i iranskog filma, blago rečeno je krajnje neobrazovano govoriti o njima tako nadmenim tonom, naročito ako je taj ko to govori iz Srbije. Biblioteke su, na žalost, pune kao oko.
November 22, 201410 yr Sta se dogadja na kraju sa "Balkanom" ? Ako se dobro secam , on je sacuvan i treba da se obnovi ili ...
November 22, 201410 yr meni sve smrdi da se iz ovog krije pametnjakovic koji je napalio masu da ociste i srede bioskop. vise nikom nista ne verujem
November 23, 201410 yr Prosao juce dva puta pored zvezde, video ekipu ispred i unutra, a onda overio i ovo sto su pisali po fb, sto deluje dosta ozbiljno. Nadam se da ih nece isutirati u skorije vreme, pa ce uspeti da naprave neki sistem koji ce kasnije samo prebaciti u drugi prostor (osim ako nekim cudom ne ostanu ovde)
November 23, 201410 yr neki polaroidi https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152481839771659.1073741854.584326658&type=1&l=1c6a3a22a5
November 23, 201410 yr sve sale što vrede se nalaze sa leve obale save, delta, ušće. i mi brđani rodu imamo ignorantu!
November 23, 201410 yr Sta se dogadja na kraju sa "Balkanom" ? Ako se dobro secam , on je sacuvan i treba da se obnovi ili ... nešto se darko bajić tu upetljao i nekakva njegova organizacija, ali su brže bolje odustali i mi brđani rodu imamo ignorantu! jel to ono kad se krene na more, pa posle doručka?
November 23, 201410 yr Једино ми се не свиђа што се ово назива окупацијом, ово би требало да је ослобођење. Иначе сјајна акција, напокон нешто позитивно да се чује.
November 24, 201410 yr Slažem se da je termin 'okupacija' problematičan, ali verujte mi na reč, niko se ne krije iza ovoga sa lošim namerama. Inače, deo FAFa će biti prebačen u Zvezdu
November 24, 201410 yr Želim da gledam južnokorejsku naučnu fantastiku u bioskopu a ne na računaru. Kao i francusku. A višegodišnji VHS pirati ugledni distributeri holivudskih filmova mogu da nastave da liferuju taj digitalni krš po multipleksima. Svakom svoje.
November 24, 201410 yr Želim da gledam južnokorejsku naučnu fantastiku u bioskopu a ne na računaru kupi vel'ki televizijator, nakači komp, bog da vidi ja tako, a i ti si svetski čovek
November 24, 201410 yr kupi vel'ki televizijator, nakači komp, bog da vidi ja tako, a i ti si svetski čovek +1 Mnogo bolja slika na full hd monitoru nego u nekim sinepleksima, a krš bioskope i da ne pominjem.