Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted

Sva sreća pa Vice Srbija u jednom friškom tekstu nije prekršio nijedan član etičkog kodeksa novinara, a ni lekarka koja je pričala za Vice nije prekršila etički kodeks zdravstvenih radnika. :thumbsup:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Izgleda da Vajs na globalnom nivou seče radna mesta, masa otpuštanja zadnjih dan dva

by Tapatalk

Posted

ova večerašnja epizoda obećava bar po najavi

23:15

• 1 month later...
Posted

Sinoć sam propustio emisiju, da li će biti repriza, ili će biti okačeno na youtube-u?

• 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

kojoj grupi ljudi se vice.rs pokusava obratiti?

od starta su mi ogavni, ali iznova i iznova podizu lestvicu ogavnosti

sta je autor npr ovog teksta zeleo da kaze:

https://www.vice.com/rs/article/d38p9q/ovaj-pompejac-koji-masturbira-je-mozda-najtuznija-stvar-na-internetu-danas?utm_source=vicefbsr

alal mu kurac ko je skupio vecinu ovih ljudi sto pisu tamo,a  pogotovo onom ko ih placa za to

u nikad masovnijoj produkciji raznog smeca po netu ipak je na jednom tesku naci ovoliku kolicinu manjka talenta i zelje za pisanjem

kao da se na lutriji izvlace najgluplje moguce teme za obradu, onda se izvuce nekoliko osoba bez mrve talenta za pisanjem, a poslednji filter je nedostatak zelje kod potencijalnog autora da obradi datu temu

Posted

A tek tagovi koje su postavili uz tekst: vulkan, drkanje, erupcija ...

Posted

A tek tagovi koje su postavili uz tekst: vulkan, drkanje, erupcija ...

Nije baš da to nema veze jedno s drugim :fantom:

Posted

kojoj grupi ljudi se vice.rs pokusava obratiti?

od starta su mi ogavni, ali iznova i iznova podizu lestvicu ogavnosti

sta je autor npr ovog teksta zeleo da kaze:

https://www.vice.com/rs/article/d38p9q/ovaj-pompejac-koji-masturbira-je-mozda-najtuznija-stvar-na-internetu-danas?utm_source=vicefbsr

alal mu kurac ko je skupio vecinu ovih ljudi sto pisu tamo,a pogotovo onom ko ih placa za to

u nikad masovnijoj produkciji raznog smeca po netu ipak je na jednom tesku naci ovoliku kolicinu manjka talenta i zelje za pisanjem

kao da se na lutriji izvlace najgluplje moguce teme za obradu, onda se izvuce nekoliko osoba bez mrve talenta za pisanjem, a poslednji filter je nedostatak zelje kod potencijalnog autora da obradi datu temu

Ja sam njima zaista dao svaku šansu, ali zaista katastrofa su...

Čak i u temama koje su dobro odabrane, kako tekst/emisija odmiče to se raspada...

Kao da nema ko da usmeri autore, da im vrati na doradu, pokaže šta nije valjalo...

Posted

Meni nedostaje najbolji tviter nalog IKAD: @srpskivajs .