Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted (edited)

a i to sranje sa tim burundijem. so what <_<

najbolje da se poubijamo...

pa i to je neko resenje...  ^_^

Edited by MancMellow
Posted

ovo me podsetilo na jednu forumsku pojavu koja je stavljala ovde linkove na svoje tvitove i jos to reklamirala u stilu, vidi pametnog coveka kako pise na tviteru :lolol:

Ako pod ovim misliš na ono na šta ja mislim da misliš, samo da te obavijestim da nisi u pravu, da znam oba lika i da su definitivno različiti. Tako da makar tu aluziju treba bataliti. 

Mislim, ovdje se otišlo predaleko u prethodnim postovima glede sasvim druge osobe, ali čisto da ne prođe ni ovo nezapaženo jer je neistina. Svako ko zna forum malo dublje zna na koga si mislio i nije fer ovo podmetanje, jer da znaš istinu nikad ovo ne bi napisao. 

Posted

Kakav sam Don Drejper, jebote.

Već je kanuo i bonus od Vajsa, a Kostić i ja smo ugovorili slavljeničku večeru.

Eh sad i ti. Ako je Burundi Sterling Draper Cooper Pryce, oni su odavno otišli - ne možeš da budeš jedan od njih.

Evo ti Ken Cosgrove, njega su koliko se sećam kasnije vrbovali:

Ken-02.jpg

Ili on ili Harry Crane, pa ti vidi.

Posted

aleksej aleksejev, kakav car! pola godine animira, pola godine se alkoholishe. nikad istovremeno ^_^

Posted

Eh sad i ti. Ako je Burundi Sterling Draper Cooper Pryce, oni su odavno otišli - ne možeš da budeš jedan od njih.

Evo ti Ken Cosgrove, njega su koliko se sećam kasnije vrbovali:

Ken-02.jpg

Ili on ili Harry Crane, pa ti vidi.

Ne mogu ti sad odgovoriti jer još nisam počeo sedmu sezonu, a ako odgovorim, dolazim u opasnost da se nešto desilo sa mojim likom pa mi neko od vas ispojleriše.

Posted

Misliš, da izgubi i drugo oko? :unsure:

Naah, pa nije ti to Game of Thrones.

Posted

sjajan tekst. zivotan.

taj anonimus je izgleda veliki jebac.

jebote. kome je ovo namenjeno? 

na nivou prezupca, mozda i koju stepenicu ispod.

Posted
jebote. kome je ovo namenjeno? 

+1 milion

i wtf "ćubice"? :huh:

video sam par ćubica na njenoj kosi na mestima na kojima nikada ranije nisam primetio ćubice. Sve to je postalo malo previše za mene.

Posted

O živote, je li može bez ovih naslova

"nešto nešto u perfektu nešto

i

nešto nešto glupav zaključak nešto"

Posted

pogledo fim o bilderkama, nije los, stavise prilicno je ok, + ima i vanserijskih guzica fitnes takmicarki. jedino mi smeta ova riba sto vodi, jebote koliko je iritantna i fejk sa svojim isfoliranim prenaglasavanjem i seljackom tetovazom koju mora da pokaze.

Posted

ponedeljkom noge i ramena, sredom bicepse... :isuse: ovo kao da čitam ppp topik o teretani...

Posted

da, radi biceps i ledja isti dan. glupaca.