MancMellow Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) a i to sranje sa tim burundijem. so what <_< najbolje da se poubijamo... pa i to je neko resenje... ^_^ Edited February 2, 2015 by MancMellow
James Marshall Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 ovo me podsetilo na jednu forumsku pojavu koja je stavljala ovde linkove na svoje tvitove i jos to reklamirala u stilu, vidi pametnog coveka kako pise na tviteru Ako pod ovim misliš na ono na šta ja mislim da misliš, samo da te obavijestim da nisi u pravu, da znam oba lika i da su definitivno različiti. Tako da makar tu aluziju treba bataliti. Mislim, ovdje se otišlo predaleko u prethodnim postovima glede sasvim druge osobe, ali čisto da ne prođe ni ovo nezapaženo jer je neistina. Svako ko zna forum malo dublje zna na koga si mislio i nije fer ovo podmetanje, jer da znaš istinu nikad ovo ne bi napisao.
Weenie Pooh Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kakav sam Don Drejper, jebote. Već je kanuo i bonus od Vajsa, a Kostić i ja smo ugovorili slavljeničku večeru. Eh sad i ti. Ako je Burundi Sterling Draper Cooper Pryce, oni su odavno otišli - ne možeš da budeš jedan od njih. Evo ti Ken Cosgrove, njega su koliko se sećam kasnije vrbovali: Ili on ili Harry Crane, pa ti vidi.
gospa buba Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 aleksej aleksejev, kakav car! pola godine animira, pola godine se alkoholishe. nikad istovremeno ^_^
Lrd Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Eh sad i ti. Ako je Burundi Sterling Draper Cooper Pryce, oni su odavno otišli - ne možeš da budeš jedan od njih. Evo ti Ken Cosgrove, njega su koliko se sećam kasnije vrbovali: Ili on ili Harry Crane, pa ti vidi. Ne mogu ti sad odgovoriti jer još nisam počeo sedmu sezonu, a ako odgovorim, dolazim u opasnost da se nešto desilo sa mojim likom pa mi neko od vas ispojleriše.
Weenie Pooh Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Misliš, da izgubi i drugo oko? Naah, pa nije ti to Game of Thrones.
theanswer Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 vaimjaocaisinaisvetogaduhaamin http://www.vice.com/rs/read/spavao-sam-sa-profesorkom-iz-srednje-i-bilo-je-sranje
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 sjajan tekst. zivotan. taj anonimus je izgleda veliki jebac. jebote. kome je ovo namenjeno? na nivou prezupca, mozda i koju stepenicu ispod.
atajlo Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 jebote. kome je ovo namenjeno? +1 milion i wtf "ćubice"? video sam par ćubica na njenoj kosi na mestima na kojima nikada ranije nisam primetio ćubice. Sve to je postalo malo previše za mene.
James Marshall Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O živote, je li može bez ovih naslova "nešto nešto u perfektu nešto i nešto nešto glupav zaključak nešto"
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 pogledo fim o bilderkama, nije los, stavise prilicno je ok, + ima i vanserijskih guzica fitnes takmicarki. jedino mi smeta ova riba sto vodi, jebote koliko je iritantna i fejk sa svojim isfoliranim prenaglasavanjem i seljackom tetovazom koju mora da pokaze.
teacher Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ponedeljkom noge i ramena, sredom bicepse... ovo kao da čitam ppp topik o teretani...
Recommended Posts