Papovac Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 AKo Nutilus odluči da se valja u blatu, treba da krene i objasni faktičko stanje i kako je uošte došlo do toga da je on postao sluga NATO pakta, jer je branio ljude koji su branili ugled ove zemlje u svetu i ugled pravosuđa ovde, od nekih čiji roditelji rade za NATO... Bilo bi interesantno gledati problem u Ćirjakovićevoj glavi, možda bi pregorela ona jedna žica, pa bi mu uši otpale... njegova logika je na nivou mog trgodinjeg sina. on kad razbiije igracku, ja mu kazem da nece dobiti novu, a on mi odgovori da je popio mleko.
Djuro Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) Nista. Najbolje da se upecam na ova bulaznjenja. Sto puta vidjena tehnika na forumu. Ne raspravljas se sa sustinom teksta, ne iznosis argumente, nego nalajes na 100 pravaca, nalijepis 100 etiketa, ucitas nekome 100 stvari i raspravu dovedes do apsurda. Stare ste vi kajle i svasta se korisno od vas moze nauciti. :D eh, kad ti pokusavas da civilizovano komuniciras sa kerom. dzaba, ne razume on to. trebao si mu reci da moze da vam popusi i zdravo. i on i ugricamu i veliki bunjevac Србин wannabe. sva trojica, i jedan i drugi i treci - Milicic style. Edited April 26, 2016 by Djuro
Sludge Factory Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Sta bre lupeta ovaj mladji brat Zorana Milivojevica? Skloniji sam misljenju da mu ne treba odgovarati vise. Naravno, nautiluse ti ces odluciti. Ali ovakve nepovezane baljezgarije nisu vredne ni truda ni vremena.
Bujodrag Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ceo tekst je gomila uvreda i budalaština. Nek potone i nestane. Psi laju a karavan prolazi.
Malvo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Lupetanja, patite, zalim slucaj... Profesor univerziteta. S malim u, prikladno. Edited April 27, 2016 by Malvo
teacher Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Lupetanja, patite, zalim slucaj... Profesor univerziteta. S malim u, prikladno. mislim da je prof na više univerziteta, uključujući i mesto vanrednog profesora na matematičkom, gde mu je status zamrznut više godina ili su mu opet dali nešto bzv da predaje. bio je jedan od najtalentovanijih matematičara, ali očigledno da su godine u spo-u ostavile vidljive tragove. mislim, kome ne bi?
zema Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 objasnjenje je prostije od godina provedenih u spo, covek je predsednik nadzornog odbora telekoma
vememah Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 https://twitter.com/romulian/status/725252095801233408 https://twitter.com/romulian/status/725260511764426752
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 tuga. ma nije ni tuga, to je neshto nedefinisano, ali dosadno. to mi je veca muka ^_^
ToniAdams Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 kako mi zao sto cirjakovic nije na forumu. i najslabiji medju nama (miralem recimo) bi njime obrisao patos.
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 nemoj molim te <_< ko da je malo drame ovde -_-
Recommended Posts