Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

Mozes sam da namestis koju hoces. Ja sam sstavio pocetnu 87.5 i zvuk je skroz cist.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Ja sam sa nekim transmiterima imao čist zvuk, sa nekima nema šanse, tako da si verovatno zabo neki koji je kvalitetan i jači.

Posted

ma imao ja neki u prošlom životu, isto išao na 87.5

onako ne bih se baktao opet. mada me smara i to prebacivanje muzike i biranje iste, a na radiju me nerviraju voditelji

muka živa

• 3 months later...
Posted

poceli da carine dzidzabidze sa alija, led lampa od 12,5 baka carina 440 rsd :(

Posted

To mislim da zavisi kod kog ti carinika zavrsi paket.

Posted

Dešava se to, iskreno ne verujem da je sad neki sistem...

...shiit has hit the fan....

Posted

ma to su mu naplatili otvaranje paketa, ne naplaćuje se carina na pošiljke manje od 50 e

Posted

Pricalo se o poostrenju carinjenja i snizenju min. vrednosti koja se carini. Zbog zastite trzista, znaci kineske radnje su pokrenule class-action protiv Ali-ja :fantom:

Posted
41 minutes ago, Čutura said:

dazb. za carin. eviden.  291din  ono resto je postanska taksa/usluga otvaranja paketa..

U tom slučaju proveri (pitaj ih) šta su carinili?

Posted

Stigla posiljka 13.3. na nasu carinu u BGD i od tada nista... izgleda da su zatrpani sa paketima koji su ekspedovani posle kineske Nove godine... bar se nadam da je tako.

Posted

Ma dešava se to sporadično... i ja sam na neku glupost od dve 'iljade dinara platio PDV jedanput...

Posted

Benga, niškim carinicima onda Vujović i Vučić da izdaju pozlaćene značke i plakete zasluga za budžet I reda, više su oni doprineli naplati pdv-a nego sve njihove nagradne igre.

Ma i na 200 dinara vrednosti ima da zaračunaju pdv, ali pod obavezno.

Posted

Zanimljiva stvar mi se desila, dobio sam mail od Alija da je pošiljka preuzeta i da čekiram porudbžinu kao primljenu međutim - ja nisam ništa pokupio. Se desilo nekome?

Posted

jel neka skuplja stvar sto ide preporucenom postom? za sitnice meni se desilo par puta i onda stigne posle dan-dva. to kad postar preuzme mozda