Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

jos lakse kad se poveze s paypalom. jednim klikom.

+1

pejpal, boza

• 3 months later...
Posted

Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever

Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao.

Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako.

Posted

Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao.

Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako.

probaj ono dugmence tj točkić da držiš pritisnut (pretpostavljam da može da se pritisne) i vidi da li menja mod puštanja pesama

Posted (edited)

@ Koltrejn

Pa zvucnici u kolima bre. Ovo se povezuje na radio od auta.

@Kopkila

Nije to kad drzis duze sluzi da namestas frekfenciju na kojoj oces da salje.

Edited by Moća
Posted

Kako se povezuje? Vidim da se samo zabode u auto-upaljac.

Posted

Zavodeš, uključih, pustiš pesme, na radio prijemniku u kolika namestiš frekvenciju na kojoj to sokoćalo emituje, radio primi signal, i emituje zvuk

Posted (edited)

@Moća: jesi li pročitao user guide?  :Jova:

Edited by copkillah
Posted

Jesam  to je prvo bilo :D Samo sto nigde ne pise za FAT32 i NTFS.

Posted

Jbg, stvarno bi trebalo da funkcioniše držanjem dužeg klika na ono dugmence sa zelenom slušalicom.

Posted

na kojoj frekvenciji najčešće radi, i koliko je ta f čista?

Posted

Trebalo bi da može ručno da se podesi frekvencija

Posted

Mozes sam da namestis koju hoces. Ja sam sstavio pocetnu 87.5 i zvuk je skroz cist.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

ja nikad nisam uspeo da efikasno koristim to sokoćalo, uvek bih u nekom delu neke zemlje naleteo na šum koji me prvo nervira, pa tek onda shvatim da je do frekvencije

od kada imam usb ulaz, počeo sam novi život