November 24, 20177 yr Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako.
November 24, 20177 yr Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako. probaj ono dugmence tj točkić da držiš pritisnut (pretpostavljam da može da se pritisne) i vidi da li menja mod puštanja pesama
November 24, 20177 yr @ Koltrejn Pa zvucnici u kolima bre. Ovo se povezuje na radio od auta. @Kopkila Nije to kad drzis duze sluzi da namestas frekfenciju na kojoj oces da salje. Edited November 24, 20177 yr by Moća
November 24, 20177 yr Zavodeš, uključih, pustiš pesme, na radio prijemniku u kolika namestiš frekvenciju na kojoj to sokoćalo emituje, radio primi signal, i emituje zvuk
November 24, 20177 yr Jbg, stvarno bi trebalo da funkcioniše držanjem dužeg klika na ono dugmence sa zelenom slušalicom.
November 24, 20177 yr Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako. na kojoj frekvenciji najčešće radi, i koliko je ta f čista?
November 24, 20177 yr Mozes sam da namestis koju hoces. Ja sam sstavio pocetnu 87.5 i zvuk je skroz cist. Sent from my Le X620 using Tapatalk
November 24, 20177 yr ja nikad nisam uspeo da efikasno koristim to sokoćalo, uvek bih u nekom delu neke zemlje naleteo na šum koji me prvo nervira, pa tek onda shvatim da je do frekvencije od kada imam usb ulaz, počeo sam novi život