stajebrebilo Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 jos lakse kad se poveze s paypalom. jednim klikom. +1 pejpal, boza
Moća Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako.
copkillah Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako. probaj ono dugmence tj točkić da držiš pritisnut (pretpostavljam da može da se pritisne) i vidi da li menja mod puštanja pesama
Moća Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) @ Koltrejn Pa zvucnici u kolima bre. Ovo se povezuje na radio od auta. @Kopkila Nije to kad drzis duze sluzi da namestas frekfenciju na kojoj oces da salje. Edited November 24, 2017 by Moća
John Coltrane Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Kako se povezuje? Vidim da se samo zabode u auto-upaljac.
renne Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Zavodeš, uključih, pustiš pesme, na radio prijemniku u kolika namestiš frekvenciju na kojoj to sokoćalo emituje, radio primi signal, i emituje zvuk
copkillah Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) @Moća: jesi li pročitao user guide? Edited November 24, 2017 by copkillah
Moća Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jesam to je prvo bilo :D Samo sto nigde ne pise za FAT32 i NTFS.
copkillah Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jbg, stvarno bi trebalo da funkcioniše držanjem dužeg klika na ono dugmence sa zelenom slušalicom.
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Stigao mi je FM transmiter evo ovaj: Onever Dobro radi, radi mu i plavizub i usb citanje pesama. Usb mora biti formatiran u FAT32 da bi prepoznao. Pesme pusta redom i jedino mi se ne svidja sto nema random pustanje vec samo po redosledu ili bar ja nisam do sada otkrio kako. na kojoj frekvenciji najčešće radi, i koliko je ta f čista?
renne Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Trebalo bi da može ručno da se podesi frekvencija
Moća Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Mozes sam da namestis koju hoces. Ja sam sstavio pocetnu 87.5 i zvuk je skroz cist. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Sestre Bronte Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 ja nikad nisam uspeo da efikasno koristim to sokoćalo, uvek bih u nekom delu neke zemlje naleteo na šum koji me prvo nervira, pa tek onda shvatim da je do frekvencije od kada imam usb ulaz, počeo sam novi život
Recommended Posts