Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

Na smart tv ne moze da se instalira Kodi a on je najveca vrednost smart platforme.

Posted

Što je Kodi toliko bolji od nekog drugog rešenja?

I zašto ne može da se instalira kada može? :D

Posted

Ja sam skapirao da ne moze. Ako moze super. A opet cena tvboxa je manja od razlike u ceni izmedju obicnog i smart tv-a.

Posted

I zašto ne može da se instalira kada može? :D

LG ili samsung, i kako? 

Posted

LG ili samsung, i kako? 

LG

Ne direktno na tv već na desktop mašinu, jer meni ionako sve filmove i serije vuče sa desktopa naravno, ali isti je softver u pitanju. Nego i dalje ne vidim po čemu se bitno razlikuje od Serviio-a, Plexa ili nečeg sličnog? Nemam baš vremena da isprobavam i da gledam koja je razlika, nego ako neko ima konkretne prednosti pa da pređem na isti ako je bolji.

Posted

A daj cope ne zajebavaj ko je pominjao desktop masine.

Posted

Pa rekao si da Kodi ne može na smart tv iii.. vidiš već kako se priča razvijala.

Posted

Pa ne moze da se instalira na smart tv niko nije pominjao povezivanje desktopa.

Posted

Onda te nisam dobro razumeo ili nisi najbolje formulisao ono da je Kodi najveća vrednost smart platforme, kao da na smart tv-u nemaš nešto ekvivalentno dobro :)

Posted (edited)

meni ionako sve filmove i serije vuče sa desktopa naravno, ali isti je softver u pitanju. Nego i dalje ne vidim po čemu se bitno razlikuje od Serviio-a, Plexa ili nečeg sličnog? Nemam baš vremena da isprobavam i da gledam koja je razlika, nego ako neko ima konkretne prednosti pa da pređem na isti ako je bolji.

нпр. са genesis плагином не мораш да вучеш са десктопа већ директно са нета, слично popcorn time-у рецимо, али много боље, и што се брзине и што се избора наслова тиче

Ako se nešto ne ispegla za godinu, neće se ni ispeglati

није ствар у пеглању, већ у додавању нових фичра, апдејту система и слично...

на смарт или несмарт тему, за мене увек има предност решење које ме активно не шпијунира, са друге стране сви квалитетнији панели долазе са смартом... мада јa и немам тв, тако да ме све то и не интересује превише :)

Edited by Dionysos
Posted

Pa ne moze da se instalira na smart tv niko nije pominjao povezivanje desktopa.

jesi li probao Plex?

Samsung ga je imao u svom appstoru.

- striming, metapodaci, titlovi sa našim slovima... sve

• 2 weeks later...
Posted

Freeshipping-Super-bass-clear-voice-earp

Freeshipping-Super-bass-clear-voice-earp

.

ne mogu da vam opisem koliko sam odusevljen. Prve slusalice koje mi ne ispadaju iz usiju.

A tek orgazmican osecaj dok ih stavljam u uvo :naughty:

Posted

jbmimkevu ... narucih mxq onog famoznog 11.11. i nema ni traga ni glasa od njega :(

Parcel#RC385834034CN is invalid, China Post has not received any parcel associated with !

briga me za lovu, nego mi uredjaj treba ...