Moća Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Na smart tv ne moze da se instalira Kodi a on je najveca vrednost smart platforme.
copkillah Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Što je Kodi toliko bolji od nekog drugog rešenja? I zašto ne može da se instalira kada može? :D
Moća Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja sam skapirao da ne moze. Ako moze super. A opet cena tvboxa je manja od razlike u ceni izmedju obicnog i smart tv-a.
Mil@n Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 I zašto ne može da se instalira kada može? :D LG ili samsung, i kako?
copkillah Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 LG ili samsung, i kako? LG Ne direktno na tv već na desktop mašinu, jer meni ionako sve filmove i serije vuče sa desktopa naravno, ali isti je softver u pitanju. Nego i dalje ne vidim po čemu se bitno razlikuje od Serviio-a, Plexa ili nečeg sličnog? Nemam baš vremena da isprobavam i da gledam koja je razlika, nego ako neko ima konkretne prednosti pa da pređem na isti ako je bolji.
Moća Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 A daj cope ne zajebavaj ko je pominjao desktop masine.
copkillah Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Pa rekao si da Kodi ne može na smart tv iii.. vidiš već kako se priča razvijala.
Moća Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Pa ne moze da se instalira na smart tv niko nije pominjao povezivanje desktopa.
copkillah Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Onda te nisam dobro razumeo ili nisi najbolje formulisao ono da je Kodi najveća vrednost smart platforme, kao da na smart tv-u nemaš nešto ekvivalentno dobro :)
Dionysos Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) meni ionako sve filmove i serije vuče sa desktopa naravno, ali isti je softver u pitanju. Nego i dalje ne vidim po čemu se bitno razlikuje od Serviio-a, Plexa ili nečeg sličnog? Nemam baš vremena da isprobavam i da gledam koja je razlika, nego ako neko ima konkretne prednosti pa da pređem na isti ako je bolji. нпр. са genesis плагином не мораш да вучеш са десктопа већ директно са нета, слично popcorn time-у рецимо, али много боље, и што се брзине и што се избора наслова тиче Ako se nešto ne ispegla za godinu, neće se ni ispeglati није ствар у пеглању, већ у додавању нових фичра, апдејту система и слично... на смарт или несмарт тему, за мене увек има предност решење које ме активно не шпијунира, са друге стране сви квалитетнији панели долазе са смартом... мада јa и немам тв, тако да ме све то и не интересује превише :) Edited December 2, 2015 by Dionysos
garcia Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Pa ne moze da se instalira na smart tv niko nije pominjao povezivanje desktopa. jesi li probao Plex? Samsung ga je imao u svom appstoru. - striming, metapodaci, titlovi sa našim slovima... sve
Kanzas siti zez Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 . ne mogu da vam opisem koliko sam odusevljen. Prve slusalice koje mi ne ispadaju iz usiju. A tek orgazmican osecaj dok ih stavljam u uvo
Ardian Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 jbmimkevu ... narucih mxq onog famoznog 11.11. i nema ni traga ni glasa od njega :( Parcel#RC385834034CN is invalid, China Post has not received any parcel associated with ! briga me za lovu, nego mi uredjaj treba ...
Recommended Posts